تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
روانشناسی به زبان ساده با مهتاب محمدی
روانشناسی به زبان ساده با مهتاب محمدی
روانشناسی
: : : :
درباره ما
روانشناسی به زبان ساده با مهتاب محمدی امیدوارم مطالبی که می ذارم مفید باشه
موضوعات مطالب
آمار و امكانات


تعداد آنلاین : 0
بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 2
بازدید کل : 2832
کل مطالب : 177
نظرات : 0
اضافه كردن به علاقمندی ها
خانگی سازی
ذخیره صفحه
آرشيو مطالب
خبرنامه

 از دوستی تا ازدواج : کیفیت های یک شریک زندگی خوب

گاهی اوقات ممکن است شما در یک ارتباط چندین ساله با یک نفر باشید، اما هنوز به حد کافی به این اطمینان نرسیده اید که آیا این همان فرد مناسبی است که می توانم روابطم را با او جدی تر کنم.
 
یک دوست پسر عالی همیشه هم بهترین همسر نخواهد شد چرا که ازدواج یک تجربه ای است که زندگی را تغییر می دهد که با چالش های فراوانی همراه است.
 
از دوستی تا ازدواج دوست شما همسر خوبی خواهد بود؟
از دوستی تا ازدواج / دوست شما همسر خوبی خواهد بود؟
 
اگر به دنبال شفافیت بیشتر این موضوع هستید، در اینجا چند نکته است که بایستی به آن توجه داشته باشید:
 
مسائل مالی در ازدواج
واقعا مهم است که ببینید چگونه دوست پسر شما مسائل مالی خود را مدیریت می کند. آیا او صورت حساب ها را به موقع پرداخت می کند؟
 
آیا برای تامین مالی خود به کس دیگری وابسته است (مثل پدر یا مادر)؟
 
آیا او ولخرج است و یا تا آخرین ریال پولش را هم خرج می کند؟
 
روشی که او مسائل مالی خود را مدیریت می کند نشان می دهد که تا چه بالغ است و به عنوان یک فرد تا چه حدی مسئولیت پذیری دارد.
 
دوستان و خانواده شما در رابطه با او چه احساسی دارند
 
عشق کور است. زمانی که شما در یک ارتباط شاد قرار دارید، تمایل دارید تا اوقات خوشی را پر رنگ تر کرده و ایرادات شریکتان را نادیده بگیرید.
 
از این جهت، افراد نزدیک و وابستگان نزدیک مثل اعضای خانواده و دوستان صمیمی که به آنها اعتماد دارید می توانند دورنمای واضح تری از شریکتان و رابطه شما برایتان فراهم کنند.
 
هرچند ممکن است که حقیقت محض را به شما نگویند، اما توصیه هایی که شخص سوم می دهد ممکن است به شما کمک کند تا موارد مشخصی را که تا به حال نادیده می گرفتید را تشخیص دهید.
 
تا چه حد می تواند یک مشاجره را مدیریت کند
این که زوجین با هم مشکلاتی دارند یا نه تعیین کننده میزان موفقیت رابطه آنها نیست بلکه اینکه چگونه تلاش می کنند تا به این مسائل و مشکلات پاسخ دهند، اهمیت دارد و تعیین کننده است.
 
هر زوجی گهگاه دعوا می کنند، اما این که چگونه این مشاجرات را مدیریت می کنند، اهمیت بسیار زیادی دارد. یک فرد بالغ همیشه تمایل به حل کردن مساله و تقویت رابطه دارد. اگر دوست پسر شما تا مدت زمان زیادی بعد از مشاجره  عصبانی می شود و یا کاملا سکوت می کند، ممکن است در آینده شریک زندگی خوبی برای شما نباشد.
 
هر گونه توهین و تحقیر، به یاد آوردن و اشاره به مشکلات گذشته و سوء استفاده از آنها، یادآوری نقاط ضعف حین مشاجره، بی احترامی به خانواده طرفین، مشاجراتی که به برخوردهای فیزیکی ختم می شود، هر گونه تحریم مالی و یا احساسی بعد از دعوا بدون هیچ توجیه روشنی و … نشانه های خوبی از یک فرد بالغ و مسئولیت پذیر نیستند.
 
اگر با چنین افرادی سر و کار دارید بهتر است در تصمیم خود تجدید نظر کنید.
 
آیا مثبت نگر است؟
زندگی پر از پستی ها و بلندی هاست و هیچ کسی نمی خواهد با یک فرد منفی نگر این مسائل و موارد را بگذراند.
 
اگر دوست پسر شما در چالش های جزئی از کوره در می رود و یا از موقعیت های سخت شانه خالی می کند شما باید تصمیم خود را برای ماندن با او مجددا بررسی کنید.
 
آیا به شما احترام می گذراد؟
احترام متقابل و دو طرفه یک عامل مهم و کلیدی در هر رابطه ی موفقی است. یک فرد مهم در زندگی شما می بایست به شما احترام بگذارد و هیچ وقت با شما  به خیال اینکه همیشه خواهید بود بی احترامی نکند.
 
او هرگز شما را قضاوت نمی کند!
اگر شما به دنبال یک ارتباط بلند مدت موفق هستید، این اطمینان را حاصل کنید که او همیشه به آنچه شما می گویید گوش می دهد و شما را به خاطر تصمیم هایتان قضاوت نمی کند. همیشه می توانید در او حبس شوید و خود واقعیتان شوید.
 
شما را حمایت می کند.
وقتی که بعد از یک روز کاری خسته کننده به خانه برمیگردید، آیا همچنان از شما انتظار دارد که چیزی برای خوردن آماده کنید یا نه با یک فنجان چای یا قهوه و یک لبخند گرم از شما استقبال می کند تا خستگی تان در برود؟
 
یک شریک زندگی خوب همیشه ستون محکمی برای حمایت و تقویت شما است تا شما به [واسته ها و علایق فردیتان برسید.
 
در عمق رابطه شما یک دوستی عالی دارید
برخی از افراد اهمیت دوستی در ازدواج را نادیده می گیرند، اما دوستی در یک رابطه بلند مدت و مادام العمر مانند ازدواج از اهمیت زیادی برخوردار است.
 
این به این معنی نیست که شما همانگونه که با دوستان دخترتان دوستان خوبی هستید، به همین شیوه بهترین دوست همسرتان شوید، اما شما نیاز به رابطه ای دارید که در آن احترام متقابل، اهمیت دادن، بازی و سرگرمی، اهداف مشترک، و همراهی وجود دارد که تمام اینها زمانی به  وقوع می پیوندد که شما با همسرتان دوست و یار خوبی باشید.
 
اگر فکر می کنید شریک شما نمی تواند دوست خوبی برایتان باشد باید کمی دقت نظر به خرج دهید تا ببینید در بلند مدت و یک زندگی مادام اعمر واقعا می خواهید از زندگی لذت ببرید و یا نه یک زندگی روزمره و ماشینی داشته باشید!
 
جدیدترین مقالات روانشناسی پیش از ازدواج
می خواهید از همدیگر یاد بگیرید
طبق تحقیقات مرد و زنی که اجازه می دهد دیگران بر آنها تاثیر بگذراند، سالم تر بوده و رابطه ی مثبت تری دارند. این به چه معنی است؟
 
این یعنی احترام به همدیگر و ارزش دادن به آنچه که فرد مقابل ارائه می کند.
 
ارج نهادن به افراد دیگر، عقایدشان و چشم اندازهای منحصر بفردشان به عنوان یک مرد یا یک زن، یک کیفیت مهم در یک ارتباط سالم است.
 
شما به وضوح می توانید آینده روشنی برای خود متجسم شوید
یکی از ساده ترین روش هایی که می توان تشخیص داد که این فرد به درد زندگی بلند مدت میخورد یا نه، این است که ببینید آیا می توانید آینده مشترکی برای خود تصور کنید.
 
آیا این همان فردی است که می تواند پدر بچه هایتان باشد و در نقش پدر بدون نقص خواهد بود. هرچند این کار بسیار ساده به نظر می رسد، اما باید توجه داشت فردی که حتی در تصورات مناسب نقش پدر نیست، در بلند مدت نمی تواند همسر خوب و ایده آلی نیز برای شما باشد.
 
مشاورانه 
مشاوره خانواده 
مشاوره ازدواج 
مشاوره تلفنی 
مشاوره آنلاین 
تست روانشناسی 
مشاوره روانشناسی 
مشاوره جنسی 
اختلال روانی 
استخدام روانشناس و روانسنج
در کنار او خود واقعی تان هستید
اگر با فردی در ارتباط هستید که مجبورید برای حذف ارتباط بخشی از خودتان را پنهان کنید، علایق، سلیقه تان، اولویت هایتان در زندگی، دوستانی که با آنها معاشرت دارید و … باید بدانید که این فرد نمی تواند در بلند مدت همسر خوبی باشد.
 
ازدواج یک اتفاق مهم و طولانی مدت است. شما نمی توانید برای سالیان دراز بخشی از وجود خودتان را پنهان کنید، حتی اگر موفق به این کار شوید دیگر از زندگی لذتی نخواهید برد!
 
هر فردی مستحق این است که علایق خود را زندگی کند و به اهداف فردی اش دست پیدا کند.
 
یک شریک خوب کسی است که در کنار او شما خود واقعی تان هستید و شما را با تمام اخلاقیات عادات، رفتارها و وابستگی هایتان قبول دارد و به شما عشق می ورزد.
 
واقعا می خواهید که این ازدواج به وقوع بپیوندد
خیلی احمقانه به نظر می رسد که این را یک نشانه بگیرید اگر واقعا می خواهید رابطه شما به ازدواج ختم شود، اما واقعا این می تواند یک نشانه باشد. این را از خود بپرسید که آیا واقعا می خواهید با این فرد ازدواج کنید و چرا؟
 

برچسب ها : دوستی-ازدواج,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ سه شنبه 14 خرداد 1398 |

 شرایط سخت و بحرانی زندگی از جمله موقعیت هایی است که بسیاری از افراد را از پا در می آورد.

 
بالای طبیعی، مرگ عزیزان، مهاجرت، از دست دادن کار، جابجایی منزل، تصادف و.. از جمله بحران هایی هستند که می توانند منجر به خستگی، به بن بست رسیدن، آسیب های روحی و روانی و از دست رفتن بهداشت روانی افراد شوند.
 
اما آیا تمامی افراد در برابر فشارهای زندگی واکنشی مشابه دارند؟
 
به عنوان مثال چه چیز مردم ژاپن را پس از تجربه ی دردناک سونامی سرپا نگه داشت؟
 
آن ها نه تنها متوقف نشدند و روحیه ی شان را نباختند بلکه با سرعتی بیش از پیش رشد کردند.
 
روانشناسان نام این مولفه ی متمایز کننده را “تاب آوری” یا “سخت رویی” قرار داده اند.
 
تاب آوری چیست؟
اصطلاح روانشناختی تاب آوری به معنای ظرفیت روانی مقابله موثر با مشکلات زندگی بدون از دست دادن سلامت روان است که با رشد و پیشرفت نیز همراه است.
 
خوشبختانه باید گفت این ویژگی از جمله مولفه های قابل یادگیری است.
 
بنابراین در صورتی که تاکنون در مواجهه با مشکلات زندگی به راحتی متوقف شده اید می توانید با یادگیری مهارت تاب آوری، از مشکلات در جهت رشد استفاده کنید و با تغییرات غیر قابل اجتناب زندگی به راحتی سازگار شوید.
 
برخی از روانشناسان به منظور شفاف سازی بیشتر معنای تاب آوری آن را به درختی تشبیه می کنند که علی رغم فشار برف در فصل زمستان، از طریق حفظ انعطاف پذیری اش، استوار باقی می ماند و نمی شکند.
 
در ادامه ی مطلب می آموزید که چگونه می توان علی رغم مشکلات، خم به ابرو نیاورد و به حرکت  و پیشرفت ادامه داد.
 
تکنیکهای پیشرفت در سختی ها از طریق تاب آوری مشاور کو
تکنیکهای پیشرفت در سختی ها از طریق تاب آوری مشاور کو
تاب آورها چگونه می اندیشند؟
تاب آور بودن مستلزم فکر کردن به شیوه ای خاص است.
 
افراد تاب آور در مواجهه با بحران های زندگی به شیوه ی خاصی می اندیشند که با تفکر غیر تاب آور ها تفاوت های زیادی دارد:
 
زندگی عرصه ی تغییر و تحول است.
این تفکر، هسته ی اصلی تاب آوری است.
 
از خودتان سوال کنید که بنظر شما ” آیا تغییر، جزء جدا نشدنی زندگی است و یا اینکه انتظار شما از زندگی ان است که همواره پیش بینی پذیر و قابل کنترل باشد؟”
 
تاب آورها در پاسخ به این سوال، زندگی را عرصه ی تغییر و تحول می دانند و این ویژگی را پذیرفته اند.
 
از نظر آن ها ممکن است معادلات انسان برای مسایل زندگی همواره به نتیجه نرسد و بهتر است خودشان را برای استفاده ی مثبت از تغییرات زندگی به اندازه ی کافی انعطاف پذیر کنند.
 
زندگی توأم با رنج و سختی است.
واقعیت آن است که زندگی همواره با سختی ها و مشقات فراوانی عجین شده است. بنابراین در صورتی که به دنبال مسیری مستقیم و سهل العبور برای رسیدن به خواسته های تان باشید، به رسیدن به اولین چاله و یا بحران، ناکام، ناامید و افسرده خواهید شد.
 
بر اساس روانشناسی معناگرا، اگر زندگی مساوی با رنج است، بهتر است برای رنج های مان معنایی بیابیم.
 
مک ریون فرمانده ی نیروی دریایی ارتش آمریکا در کتاب تختخوابت را مرتب کن توام بودن رنج و زندگی را به تصویر کشیده و می گوید:
 
“همگی ما روزی خودمان را تا خرخره در گل فرورفته می بینیم.
 
 این همان روزی است که باید با صدای بلند آواز بخوانیم، لبخند برنیم، اطرافیان مان را بلند کنیم و به آن ها امید دهیم که فردایی بهتر وجود دارد.
 
قانون زندگی بدون باخت می گوید که در سخت ترین لحظه ها، بهترین خودت باش”.
 
تاب آوری در سختی و مشکلات - مشاور کو 
تاب آوری در سختی و مشکلات – مشاور کو
من قربانی نیستم.
قرار گرفتن در موقعیت های سخت می تواند انسان را وسوسه کند تا با نشستن بر روی صندلی قربانی، از مسئولیت های اساسی اش فرار کند.
 
خانواده ی خوبی ندارم، اوضاع کار بد است، من از اول هم بد بخت و بی پول بودم، دیگران همکاری نمی کنند و.. از قبیل جملاتی هستند که شخصیت های قربانی و فاقد تاب آوری به کار می برند.
 
اما افراد تاب آور، با پذیرفتن مسئولیت دشواری های زندگی، تلاش می کنند تا آن ها را حل کنند و این نحوه ی تفکر آن ها را به پیش می راند.
 
به جای دم زدن از بدبختی، راه حلی بیاب!
این جمله ی ساده و عامیانه به بهترین وجه ویژگی تفکر افراد تاب آور را توضیح می دهد.
 
به عناون مثال در موقعیتی مانند جابجایی منزل، فرد با تاب اوری ضعیف:
 
فشار روانی زیادی را تجربه می کند
ممکن است از مسئولیت های روزمره اش شانه خالی کند.
دایما به نشخوار فکری ترس هایش در مورد پیدا کردن خانه مشغول است.
ممکن است تپش قلب بگیرد و یا بخش هایی از بدنش دچار انقباض شود.
بدخلقی با دیگران و مشکلات خواب و خوراک و.. نشان می دهد.
همانطور که  خواندید، سبک مقابله ای این فرد در برابر مشکلات به شیوه ی “هیجان مدار” است.
 
به عبارت ساده تر او به جای حل مشکلات بر هیجانات مربوط به مشکل متمرکز است و کاسه ی چه کنم به دست گرفته است.
 
در نقطه ی مقابل، تاب آورها، تلاش می کنند تا برای حل مساله برنامه ریزی کنند و یکی پس از دیگری به بررسی راهکارهای موجود می پردازند.
 
روشی که از آن به عنوان سبک مقابله ای “مساله مدار” یاد می شود.
 
به همین دلیل است که بر اساس آمارها، افراد تاب آور از سلامت جسمی و طول عمر بیشتری نیز برخوردارند در حالیکه سایر افراد مشکلات متعدد سلامت جسمی و روانی را تجربه کرده و کمتر عمر می کنند.
 
تاب آورها چگونه رفتار می کند؟
اگر تصمیم دارید به فردی با تاب آوری بالا تبدیل شوید، لازم است تا مانند افراد تاب آور نیز رفتار کنید:
 
نسبت به وضعیت پر تنش و بحرانی آگاه باشید.
به عنوان مثال در صورتی که به تازگی طلاق گرفته اید، نسبت به این تجربه و دشواری های پیش رو آگاه باشید و با توجه به آن ها، نقشه ی راه تان برای عبور از این بحران را ترسیم کنید.
 
شبکه ی حمایت اجتماعی تشکیل دهید.
از طریق برقراری ارتباط با دوستان، فامیل و خانواده، شبکه ای تشکیل دهید که در شرایط سخت در کنارتان باشند و شما را یاری کنند.
 
گفت و گو با این افراد می تواند تاثیرات زیادی در کاهش استرس و خلق راه حل های جدید داشته باشد.
 
معنویت، برقراری رابطه با خدا و دعا کردن نیز می تواند بخش مهمی از شبکه ی حمایتی تان برای عبور از بحران ها و کسب آرامش باشد که می گوید شما تنها نیستید و تحت حمایت یک نیروی برتر قرار دارید.
 
از سلامتی و تغذیه تان مراقبت کنید.
 
شبکه ی حمایت اجتماعی تشکیل دهید.
شبکه ی حمایت اجتماعی تشکیل دهید.
برای زندگی تان معنا و هدف خاصی تعریف کنید.
داشتن معنا در زندگی می تواند مقابله با سختی ها و غلبه بر آن ها را ساده تر کند.
 
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی یافتن معنای زندگی می توانید به مطالعه ی کتاب فرانکل با نام ” انسان در جست و جوی معنا” بپردازید.
 
از منابع حمایتی مانند کتاب، مشاور و افراد متخصص در زمینه ی مشکلات استفاده کنید.
ابزارهای اورژانسی مقابله با بحران های روانی که شامل “تنفس عمیق شکمی” و “رهاسازی عضلانی” هستند را به عادت تان تبدیل کنید تا در برابر آسیب های جسمی و روانی متعدد استرس از شما محافظت کنند.
مشاورکو : مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین
تکنیک های سبک زندگی و موفقیت در زندگی فردی و اجتماعی، بهبود وضعیت تحصیلی و شغلی
آموزش مهارت ارتباطی به منظور دستیابی و توان ارتباط با جنس مخالف به منظور ازدواج و ارتباط کاری و درسی در دانشگاه
کسب موفقیت و انگیزه در کار و تحصیل و دستیابی به زندگی موفق با درآمد بالا که زیر مجموعه مشاوره شغلی است.
رشد فرد و خودشناسی به منظور بهره برداری حداکثری از توان و استعداد فردی و شناسایی توانمندی ها و مهارت های لازم
مشاوره تحصیلی و درسی به منظور موفق در مدرسه ، دبیرستان و دانشگاه ، روش های مطالعه و برنامه ریزی به منظور دستیابی به رتبه عالی و برنامه ریزی و مدیریت زمان موثر در شغل و تحصیل
نویسنده: مشاور کو 
تمامی حقوق برای مشاور کو : مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از محتوای انجمن پیگرد قانونی دارد و استفاده با ذکر نام منبع و لینک سایت بلامانع است.
 

برچسب ها : سختی-تاب آوری,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ دوشنبه 13 خرداد 1398 |
آیا تا بحال برای شما پیش آمده است که در یک اتاق پر از افراد دیگر قرار داشته باشید و احساس تنهایی بکنید؟
 
واقعیت این است که شما در هر جایی و در هر زمانی می توانید احساس تنهایی داشته باشید.
 
راه های فرار از احساس تنهایی
در ادامه یک سری راهنماهایی بیان شده است که با استفاده از آنها می توانید احساس ارتباط بیشتری را با سایر افراد پیدا کنید.
 
از موارد کوچک شروع کنید
بهترین روش برای خارج شدن از گرداب تنهایی این است که با یک سری تعاملات اجتماعی کوچکی شروع کنید.
 
سعی کنید یک مکالمه کوچکی با صندوق دار یک سوپرمارکت داشته باشید یا یک پیامی را به دوستتان بفرستید.
 
بله، ممکن است در مرحله اول احساس کنید که این کار بی فایده می باشد، ولی این تعاملات کوچک می توانند به شما کمک کنند تا احساس تنهایی و انزوای کمتری داشته باشید.
 
10 موردی را که هنگام احساس تنهایی باید انجام داد - مشاورکو
۱۰ موردی را که هنگام احساس تنهایی باید انجام داد – مشاورکو
یک زمان خاصی از وقت خودتان را صرف بودن در کنار افراد همفکر بکنید
مشغول چه کاری هستید:
 
بازی های ویدئویی،
موسیقی،
کتاب
ملحق شدن به یک گروه عبارت از یک راه مناسبی برای ملاقات داشتن و ارتباط برقرار کردن با افراد همفکر می باشد.
 
مدرسه شما یا شورایاری ها، گروه های کاری یا تورهای تفریحی می تواند گروه های زیادی داشته باشد، بنابراین در صورتی که یک کلوب برای شما مناسب باشد، حتما آن را بررسی کنید.
 
یک گزینه دیگری که دارید ” ملاقات کردن” می باشد.
 
این ملاقات باعث می شود افرادی که از موارد یا فعالیت های مشابه لذت می برند، در کنار یکدیگر قرار بگیرند و این موارد لذت بخش می تواند باشگاه ورزشی، عکاسی، تکنولوژی یا هر چیز لذت بخش دیگری باشد.
 
شما در انتخاب این موارد آزاد هستید و هزینه ای هم بابت آن نمی پردازید!
 
فعال باشید
ورزش یک مورد مناسبی برای کاهش استرش می باشد، ولی آیا شما این مورد را به عنوان روشی برای ملاقات با افراد جدید در نظر می گیرید؟
 
یک مورد مناسبی که در مورد ورزش وجود دارد، عبارت از منظم بودن آن می باشد – بنابراین ممکن است که مدتی طول بکشد، ولی شما با گذشت زمان می توانید روابط خودتان را ایجاد کنید و در عین حال فشار زیادی بر روی شما وجود نداشته باشد.
 
شما می توانید به یک کلاس ورزشی ملحق شوید، در یک ورزش رقابتی شرکت کنید، یا اینکه رئیس باشگاه محلی خودتان باشید.
 
همچنین در صورتی که دوستان علاقمندی داشته باشید، می توانید با آنها به پیاده روی بروید یا با هم بدوید.
 
رهایی از احساس تنهایی و پوچی - دکتر عبیدی
رهایی از احساس تنهایی و پوچی – دکتر عبیدی
روابط آنلاینی داشته باشید
صحبت کردن آنلاین با افراد دیگر یک روش مناسبی برای مبارزه با تنهایی می باشد، چرا که به شما این اجازه را می دهد تا در یک فضای راحت و ایمنی (همانند اتاق خودتان) قرار بگیرید.
 
همچنان با دنیای بیرون ارتباط داشته باشید.
 
هر چند که این مورد در برخی مواقع می تواند منجر به ارتباط داشتن با افراد بدخواهی شود، ولی یک مقدار تحقیق می تواند منجر به ایجاد یک پناهگاه آنلاین مناسبی برای شما و افرادی همانند شما شود.
 
مکانهای ارتباطی یک فضای حمایت کننده، ایمن و بی نامی می باشد که افراد نسبت به موارد صورت گرفته نسبت به خودشان مراقبت می کنند، چرا که خودشان هم در آنجا قرار دارند.
 
در برنامه ریزی خودتان، تا یک حدی جنبه های اجتماعی را هم مد نظر قرار بدهید
در برخی مواقع که در مدار تنهایی بی انتهایی قرار می گیرید، می توانید از فرصت های مربوط به اجتماعی شدن استفاده کنید، حتی در صورتی که متوجه آنها نشوید.
 
سعی کنید برای بیرون رفتن و اجتماعی شدن حداقل به میزان یکبار در طول هفته، خودتان را به چالش بکشید.
 
در یادداشت های روزمره خودتان بنویسید که حداقل یک بار باید دارای فعالیت اجتماعی هفته ای منظمی باشید و زمان خودتان را برنامه ریزی کنید تا فراموش نکنید.
 
قرار ملاقات داشته باشید
آیا در هنگام درخواست کردن یک فرد برای بغل کردن شما، احساس راحتی نمی کنید؟
 
این مورد عادی می باشد.
 
یک کتاب مناسب، یک پازل متقاطع کلماتی صبحگاهی یا یک مجله ورزشی را بردارید و خودتان را مشغول کنید.
 
هیچ نیازی نیست که خلاقیت زیادی داشته باشید، فقط یک مکانی را پیدا کنید که بتوانید برای یک ساعت در آنجا راحت باشید.
 
این مکان می تواند یک قهوه خانه محلی، یک پارک حیوانات، یک گالری هنری یا نزدیک ترین ساحل باشد.
 
در بار اول که به تنهایی پرواز می کنید، می توانید یک مقدار احساس ناراحتی بکنید.
 
حتی ممکن است این نگرانی را داشته باشید که افراد دیگر در مورد شما قضاوت می کنند – ولی ما به شما قول می دهیم که سایر افراد این کار را انجام نمی دهند.
 
همچنین داشتن یک مکان ثابت می تواند به شما کمک کند تا افراد جدیدی را مشاهده کنید.
 
در صورتی که به اندازه کافی به آن مکان می روید، به مرور زمان متوجه یک سری چهره های آشنا خواهید شد و حتی ممکن است دوستانی برای خودتان پیدا کنید.
 
بنویسید
نوشتن یک روش بسیار مناسبی برای مبارزه کردن با تنهایی می باشد، چرا که باعث می شود تفکرات خودتان را مشخص کنید، احساسات خودتان را پردازش کنید و شناخت بهتری نسبت به خودتان به دست بیاورید.
 
روزنامه شما می تواند به بهترین دوست شما تبدیل شود:
 
نوشتن یک فضای ایمنی را برای بیرون ریختن همه موارد موجود در ذهن تان ایجاد می کند و این فضا مختص شما خواهد بود.
 
همچنین شما مجبور نیستید که فقط روزنامه نویسی را داشته باشید – نوشتن یک شعر، یک داستان کوتاه یا حتی برخی از شعر های مربوط به آهنگ ها هم می تواند یک روش مناسبی برای مقابله با تنهایی باشد.
 
همچنین شما می توانید از یک برنامه روزنامه نویسی، همانند دِی وان[۱] استفاده کنید.
 
یک زمانی را صرف بودن در کنار سایر موجودات بکنید
حیوانات باعث می شوند که ما به یک احساس مرتبط شدن و مانوس شدن مناسبی دست پیدا کنیم.
 
“حیوانات به صورت قابل توجهی می توانند استرس، اضطراب و افسردگی را کاهش دهند (و) فرد را از تنهایی در بیاورند.”
 
بر اساس یک مقاله ای با عنوان “قدرت تقویت کنندگی ذهن انسان از طریق سگ ها[۲]” ،
در صورتی که آمادگی مناسبی برای مالکیت یک حیوان خانگی نداشته باشید، می توانید به مراکز نگهداری حیوانات خانگی بروید.
 
از همسایگان و دوستان خودتان بپرسید که:
 
آیا آنها پرنده ای دارند که نگهداری کنید یا سگی دارند که شما برخی وقت ها بتوانید با آن پیاده روی کنید، یا آیا گربه و یا حیوان خانگی دیگری دارند که برخی مواقع بتوانید آن را ببینید.
 
در صورتی که هیچ یک از این روشها کارایی نداشته باشد، به خانه حیوانات (محل نگهداری حیوانات که بیشتر در شهرهای بزرگ هستند) بروید! یا به یک باغ وحش بروید.
 
10 موردی را که هنگام احساس تنهایی باید انجام داد - مشاورکو
۱۰ موردی را که هنگام احساس تنهایی باید انجام داد – مشاورکو
استفاده کردن از کلاه داوطلبی
زمانی که احساس تنهایی می کنید، داوطلب شدن کمک خواهد کرد تا وارد دنیا شوید، با جامعه ارتباط برقرار کنید و با مشغول کردن خودتان، ذهن خودتان را از مشکلات خودتان آزاد کنید.
 
یک سری صندوق های خیریه در منطقه محلی شما قرار دارند که به افراد داوطلب نیاز دارند.
 
در خانه های پرستاری محلی، مراکز مراقبت از کودک یا امور خیریه مشغول شوید.
 
این روش بیشتر برای افراد سالمند توصیه می شود.
 
برخی مساجد نیز چنین خدماتی دارند.
 
تکنیک های سبک زندگی و موفقیت در زندگی فردی و اجتماعی، بهبود وضعیت تحصیلی و شغلی
 
مشاوره بگیرید
در صورتی که چند مورد از این مراحل را امتحان کرده باشید و همچنان نتوانسته باشید که با افراد دیگر ارتباط برقرار کنید، از مراجعه کردن به یک کمک تخصصی ترس نداشته باشید.
 
در صورتی که به کمک نیاز داشته باشید، مشاوره شما می تواند یک برنامه سلامت درمانی را برای شما تنظیم کند که باعث می شود بتوانید به مشاوره دست پیدا کنید یا با یک روان شناس ملاقات داشته باشید.
 
برای برخوردار شدن از حمایت مورد نیاز، هیچگونه ترسی نداشته باشید. ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲
 
فراموش نکنید که بخش قابل توجهی از افراد در برخی مواقع احساس تنهایی می کنند، بنابراین فقط شما نیستید که احساس تنهایی می کنید.
 
حتی استفاده کردن از برخی موارد بیان شده در بالا می تواند به شما کمک کند تا میزان تنهایی خودتان را کاهش دهید و همچنین به شما کمک خواهد کرد تا شروع به داشتن احساس بهتری بکنید.
 
مشاورکو : مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین
آموزش مهارت ارتباطی به منظور دستیابی و توان ارتباط با جنس مخالف به منظور ازدواج و ارتباط کاری و درسی در دانشگاه
کسب موفقیت و انگیزه در کار و تحصیل و دستیابی به زندگی موفق با درآمد بالا که زیر مجموعه مشاوره شغلی است.
رشد فرد و خودشناسی به منظور بهره برداری حداکثری از توان و استعداد فردی و شناسایی توانمندی ها و مهارت های لازممشاوره تحصیلی و درسی به منظور موفق در مدرسه ، دبیرستان و دانشگاه ، روش های مطالعه و برنامه ریزی به منظور دستیابی به رتبه
نویسنده: مشاورکو 
تمامی حقوق برای مشاور کو : مشاوره روانشناسی آنلاین محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از محتوای انجمن پیگرد قانونی دارد و استفاده با ذکر نام منبع و لینک سایت بلامانع است.

برچسب ها : تنهایی-ورزش,

امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ دوشنبه 13 خرداد 1398 |

 محققانی به اسم های رونالد ملزک و پتریک وال[۱] به منظور توضیح اینکه چرا وضعیت های مغز بر روی درک درد ما تاثیر می گذارند، یک نظریه ای را در اوایل دهه ۱۹۶۰ بیان کردند که به عنوان نظریه کنترل گیت شناخته می شود.

 
این نظریه بیان می دارد که نخاع شوکی شامل گیت های عصبی می باشد که هم سیگنال های درد را متوقف می کند و هم به آنها اجازه می دهد که به سمت مغز بروند.
 
محققان از مدت ها پیش مشاهده کرده اند که عواملی از قبیل تفکرات، عواطف و انتظارات می توانند بر روی ادراکات ما از درد تاثیرگذار باشند.
 
در صورتی که انتظار داشته باشید که یک چیزی به شما آسیب بزند، احتمالا آسیب آن وخیم تر خواهد شد. در صورتی که ناراحت یا ترسیده باشید، شدت آن بیشتر از حالتی خواهد بود که وضعیت آرامی دارید.
 
برخلاف یک گیت واقعی، که باز و بسته می شود تا اجازه عبور مواردی را بدهد، گیت موجود در نخاع شوکی از  طریق تفاوت گذاشتن ما بین انواع فیبرهایی عمل می کند که سیگنالهای درد را حمل می کنند.
 
حرکت سیگنال های درد همراه با فیبرهای عصبی کوچک مجاز است تا عبور کند، در حالیکه سیگنال های فرستاده شده از طریق فیبرهای عصبی بزرگ متوقف می شوند.
 
نظریه کنترل گیت در اغلب مواقع برای توضیح مدار فانتوم یا درد مزمن به کار گرفته می شود.
 
نظریه کنترل گیت و مغز
نظریه کنترل گیت و مغز – مشاورکو – اعصاب موش
کنترل گیت به چه نحوی کار می کند
سیگنال های درد بعد از صورت گرفتن یک آسیب به سمت نخاع شوکی حرکت می کنند و بعد از آن به سمت مغز می روند.
 
قبل از اینکه اطلاعات به سمت مغز انتقال یابند، پیام های درد با گیت های عصبی مواجه می شوند که مجاز بودن یا نبودن این سیگنال ها برای رفتن به سمت مغز را کنترل می کنند.
 
ملزک و وال
در برخی از موارد، این سیگنالها به راحتی عبور می کنند و درد به صورت شدیدتری تجربه می شود. در سایر موارد، پیام های درد به حداقل رسانده می شوند یا حتی از رسیدن هر یک از آنها به مغز پیشگیری می شود.
 
یک بررسی دقیق تر از فرآیند کنترل گیت
این مکانیسم گیت یا قطع متناوب در قسمت نوک پشتی نخاع شوکی بدن صورت می گیرد.
 
هر دو مورد فیبرهای عصبی کوچک (فیبرهای درد) و فیبرهای عصبی بزرگ (فیبرهای نرمال برای لمس، فشار و سایر احساس های پوستی)، اطلاعات را به هر دو بخش نوک پشتی انتقال می دهند.
 
یک بررسی دقیق تر از فرآیند کنترل گیت
یک بررسی دقیق تر از فرآیند کنترل گیت – مشاور کو
این دو منطقه هم سلول های انتقالی هستند که اطلاعات را به سمت نخاع شوکی مغز انتقال می دهند و هم نورون های رابط بازدار کننده هستند که منجر به متوقف شدن یا ممانعت از انتقال اطلاعات حسی می شوند.
 
نکات
با این وجود، فعالیت فیبر بزرگ منجر به تحریک نورون های بازدار کننده ای می شود که انتقال اطلاعات درد را کاهش می دهند.
زمانی که فعالیت فیبر بزرگ بیشتری در مقایسه با فعالیت فیبر درد وجود داشته باشد، افراد درد کمتری را تجربه می کنند. این بدا معنا است که گیت های درد بسته شده اند.
فیبرهای درد برای نورون های رابط بازدار کننده یک سری موانعی را ایجاد می کنند و اجازه می دهند که اطلاعات درد به سمت مغز حرکت کند.
زمانی که فعالیت فیبر کوچک بیشتری وجود داشته باشد، منجر به غیرفعال شدن نورون های بازدار کننده می شود، در نتیجه سیگنال های درد می تواند به سمت مغز فرستاده شود تا دریافت درد (که همچنین به عنوان واکنش دهنده به درد شناخته می شود) صورت بگیرد. به بیان دیگر، گیت های درد باز هستند.
هر چند که کنترل گیت احتمالا موثرترین نظریه موجود در درک درد می باشد، ولی این نظریه هم بدون مشکل نمی باشد.
 
تحقیقات بعدی صورت گرفته که شامل وجود داشتن زیاد یک سیستم گیتینگ واقعی در نخاع شوکی بوده اند، نتوانستند جایگزینی را برای اکثر ایده های بیان شده توسط ملزک و وال پیدا کنند.
 
کنترل گیت توضیح می دهد که چرا لمس می تواند منجر به تعدیل درک درد شود
ملزک و وال بیان کردند:
 
این فرآیند توضیح می دهد چرا ما تمایل داریم تا بعد از صورت گرفتن صدمات، آنها را مالش می دهیم.
 
برای مثال، زمانی که شما ساق پای خودتان را به صورت محکم به میز یا صندلی می زنید، ممکن است که برای چند لحظه مالش دادن نقاط آسیب دیده را متوقف کنیم.
 
افزایش اطلاعات حسی – لمسی نرمال کمک می کند تا از فعالیت فیبر درد پیشگیری شود، که در نتیجه منجر به کاهش درد درک شده می شود.
 
همچنین نظریه کنترل گیت در اغلب مواقع برای توضیح اینکه چرا ماساژ و لمس می تواند برای استراتژی های مدیریت درد در طول زایمان مناسب باشد، به کار گرفته می شود.
 
به دلیل اینکه لمس منجر به افزایش فعالیت فیبر بزرگ می شود، یک نوع تاثیر بازدار کننده بر روی سیگنال های درد دارد.
 
خود ملزک و وال بیان کردند که “گیت” استعاره از درک درد می باشد، چرا که صرف نظر از درک شدن یا نشدن فرآیند های روان شناسی پیچیده مربوط به این نظریه توسط افراد، یک روش مفیدی برای کمک به این افراد می باشتد تا درک مناسبی را از مفهوم مبنایی داشته باشند.
 
کندرا چری
پزشکان در اغلب مواقع از استعاره گیت به منظور کمک به بیماران استفاده می کنند تا آنها شناخت مناسبی را در مورد نحوه و دلیل نوسان داشتن درد به دست بیاورند.
 
کنترل گیت توضیح می دهد که چرا لمس می تواند منجر به تعدیل درک درد شود
یک توصیه ای برای داشتن زندگی بهتر
در حالیکه نظریه کنترل تمامی جوانب مربوط به نحوه تجربه درد توسط افراد را نشان نمی دهد، ولی نکات مهمی را به ما بیان می کند.
 
نظریه ملزک و وال اولین موردی بود که عوامل روان شناختی را در نظر گرفت که بر روی درک و تجربه درد تاثیرگذار بودد.
 
بعد از ارائه مقاله اصلی، یک سری مقاومت ها و مخالفت هایی در برابر این نظریه صورت گرفت، ولی به زودی به عنوان یک دلیل و گواهی در حال رشدی مورد پذیرش قرار گرفت که به وجود داشتن مکانیسم گیتینگ نخاعی اشاره می کرد.
 
این نظریه کمک کرد تا رهیافت های موجود به روش های درمان مربوط به مدیریت درد تبدیل شوند.
 
مشاورکو : مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین
 
جدیدترین روش ها و تکنیک های روانشناسی و روان درمانی با رویکرد آموزشی ، پژوهشی و درمانی
بررسی و ارائه جدیدترین نظریه روان شناسی از دیدگاه روان شناسان ، روان پزشکان و متخصصین اعصاب و روان
رویکرد روان درمانی با رویکرد خانواده درمانی ، زوج درمانی ، درمان اختلالات روان و اختلالات دوران کودکی و نوجوانی
[۱] Ronald Melzack and PatrickWall
 
[۲] Kendra Cherry
 
تمامی حقوق برای مشاور کو : مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از محتوای انجمن پیگرد قانونی دارد و استفاده با ذکر نام منبع و لینک سایت بلامانع است.
 
 

برچسب ها : گیت-مغز,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ يکشنبه 12 خرداد 1398 |

 داشتن شخصیتی جذاب و ارزشمند و عزت نفس بالا یکی از مهم ترین ویژگی های هر انسانی است.

 
همه ی ما در آرزوی آن هستیم که جذاب، خاص، منحصر به فرد و دوست داشتنی به نظر برسیم و ممکن است برای ریدن به این هدف دست به هر کاری بزنیم.
 
نرخ بالای مدگرایی، انجام اعمال جرایی و زیبایی و تجمل گرایی از جمله روش های سختی است که بسیاری از افراد تلاش می کنند تا از طریق آن ها بالنده تر و جذاب تر به نظر رسند.
 
متاسافانه علی رغم استفاده از همه ی این روش ها، در طی روز با مراجعه کنندگان زیادی رو به رو هستیم که از درون احساس نارضایتی، کافی نبودن و بی ارزشی را به دوش می کشند، از روابط بین فردی شان ابراز نارضایتی دارند و می خواهند به فرد بهتری تبدیل شوند.
 
کلیدی ترین نکات پرورش عزت نفس و بالندگی شخصیتی
کلیدی ترین نکات پرورش عزت نفس و بالندگی شخصیتی
عدم برخورداری از عزت نفس
در حقیقت آنچه با مشکلات اساسی روبه روست، واقعیت ها بیرونی نمی باشد بلکه عدم برخورداری از عزت نفس کافی، سایر مسایل و مشکلات را راه اندازی می کند.
 
به عنوان مثال فردی که خود را ارزشمند نمی داند، وارد رابطه ای می شود که بی احترامی و آزارها را به راحتی می پذیرد، برای خوب جلوه کردن دست به هر اقدامی می زند و در دراز مدت تبدیل به فردی خسته و ناتوان خواهد شد.
 
در این مطلب قصد داریم تا شما را با کلیدی ترین نکات بهبود احساس تان در مورد خودتان آشنا کنیم تا بتوانید در بدترین شرایط ممکن نیز احساس ارزشمندی وجودی تان را حفظ کنید و از این طریق زندگی، روابط بین فردی و شغلی تان را متحول کنید.
 
۱- به نیازهای تان توجه کنید.
افرادی که از مشکلات عزت نفس پایین رنج می برند در اغلب موارد خواسته ها و نیازهای دیگران را به نیازهای خود ترجیح می دهند.
 
ان ها ممکن است برای رفع فرعی ترین نیازهای دیگران متحمل سختی های زیادی شوند در حالی که حاضر نیستند برای توجه به اصلی ترین نیازهای خودشان کاری انجام دهند.
 
برای حل این مشکل لازم است به چیزهای به بدن، ذهن و درون تان از شما درخواست می کند توجه کنید تا از این طریق احساس صلح درونی بر وجودتان حاکم شود.
 
۲- از خودتان مراقبت کنید.
تلاش کنید تا بیش از قبل به سلامت جسمی و روحی تان توجه کنید. بای این منظور هرچند ماه یک بار وضعیت سلامتی جسمی و روانی تان را بررسی کنید. ورزش کنید و از طریق در نظر گرفتن رژیم غذایی سالم به خودتان کمک کنید.
 
۳- به دیگران کمک کنید.
کمک کردن به دیگران از طریق رشد علاقه ی اجتماعی نقش زیادی در احساس ارزشمندی دارد.
 
تاثیر این مساله به اندازه ای است که آلفرد آدلر یکی از معروف ترین روانشناسان فردی به بیماران افسرده و ناامید خود تجویز می کرد تا پس از خروج از جلسه ی مشاوره برای دیگران اقدام مثبتی انجام دهند تا خودشان نیز احساس بهتری را تجربه کنند.
 
۴- ظاهرتان را دست کم نگیرید.
اولین نشانه ی توجه شما به ارزشمندی وجودی تان ان است که به ظاهرتان توجه کنید و آراسته و زیبا باشید.
 
این مساله به معنای آن نیست که در صنعت مدل و لباس گرفتار شوید.
 
بسیاری از افراد برای دست یابی به احساس بهتری در مرود خود، به ماسک لباس های متنوع روی می  آورند تا از طریق آن بتوانند برعزت نفس مخدوش خود سرپوشی بگذارند.
 
منظور از آراستگی ظاهری ان است که چون برای خودتان ارزش و احترام قایل هستید، آراستگی تان را حفظ کنید.
 
به عبارت ساده تر باری فرد دارای عزت نفس مطلوب فرقی نمی کند که دیگران او را مشاهده می کنند یا خیر.
 
او در اغلب موارد آراسته است چراکه آراستگی را نوعی احترام به خود می داند.
 
ظاهرتان را دست کم نگیرید. پرورش عزت نفس مشاورکو
ظاهرتان را دست کم نگیرید در پرورش عزت نفس مشاورکو
۵- به علاقمندی های تان توجه کنید.
توجه به علاقمندی ها نشانه ی خوبی برای احساس ارزشمندی است.
 
می توانید لیستی از علایق تان تهیه کنید و پرداختن به آن ها را در اولویت قرار دهید.
 
۶- ورزش کنید.
یک ساعت ورزش و یا پیاده روی در طی روز می تواند بر سامت جسمی و روانی تان تاثیرات ویژه ای بگذارد.
 
بر اساس پژوهش ها، قدم زدن در طبیعت می تواند منجر به کنترل بخش های مربوط به احساسات منفی در مغز شود و شما را از افسردگی و پوچی دور نگه دارد.
 
۷- برای خودتان تجارب موفقیت آمیز رقم بزنید.
قرار دادن مستمر خود در معرض موقعیت های ناکام کننده می تواند احساس ارزشمندی را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.
 
به همین دلیل بهتر است روزتان را با کاری شروع کنید که از پس آن بر می آیید.
 
همچنین لیستی از فعالیت هایی که در انجام شان موفق نبوده اید تهیه کنید و هر روز بر یکی از آن ها تمرکز کنید تا به موفقیت دست یابید.
 
تجربه ی موفقیت می تواند منجر به احساس کارامدی و ارزشمندی شود و شما را در چرخه ی موفقیت های مداوم بیندازد.
 
۸- از خودتان قدردانی کنید.
در حال حاضر ممکن است جزء دسته ای از افراد باشید که بابت کوچک ترین کارها، از دیگران تقدیر و تشکر به عمل می آورید اما وقتی نوبت به خودتان می رسد، خبری از تشکر نیست!
 
بهتر است به فرایندی که در حال وقوع است توجه کنید و هر از چند گاهی از خودتان به خاطر مسیر طولانی که طی کرده اید تشکر کنید.
 
این قدردانی می تواند از طریق حل تعارضات درونی، توانایی شما در انجام امور را بیشتر کند و اهمال کاری تان را پایان بخشد.
 
در حقیقت شما از وجودتان به خاطر تلاش هایش تشکر می کنید و در مقابل او نیز برای موفقیت بیشتر، همراهی تان خواهد کرد.  
 
سایت مشاورکو به مشاوره خانواده به صورت آنلاین پرداخته و شما را راهنمایی کرده و به شما مشاوره تخصصی می دهد.
 
۹- با افرادی وقت بگذرانید که شما را ارزشمند می دانند.
توجه به این واقعیت که دیگران می توانند از طریق رفتار و گفتارشان عزت نفس تان را رشد دهند و یا تخریب کنند کاملا ضروری است.
 
بهتر است با افرادی ارتباط برقرار کنید که ویژگی های مثبت تان را به شما یادآوری می کنند و مثبت و خوشبین هستند.
 
درمان و تشخیص انواع وسواس نظری و علمی و روش های درمان آن پیش از بروز مشکل در خانواده و یا انزوا فردی
 
۱۰- با خودتان دوست باشید.
رشد عزت نفس بیش از هر چیز نیازمند آشتی با خود است.
 
اگر به سرزنش خود در اوقات تنهایی عادت دارید و زمان تان را به نشخوار افکار منفی و سرزنش آمیز سپری می کنید، در معرض خطر بسیاری از اختلالات روانی به ویژه اضطراب و افسردگی قرار خواهید داشت.
 
بنابراین با خودتان دوست باشید، در تنهایی به سرگرمی های مورد علاقه تان مشغول شوید و تغییرات مثبت هر چند کوچک در رفتار و احساسات تان را تحسین کنید.
 
رفع اختلال ارتباطی و رفتاری بین خانواده و نوجوان و یا ارتباطی فرد با اجتماعی با هیپنوتراپی و روان درمانی تخصصی
 
با خودتان دوست باشید. در افزایش عزت نفس - مشاور کو
با خودتان دوست باشید. در افزایش عزت نفس – مشاور کو
۱۱- از قدرت نوشتن در جهت خودآگاهی استفاده کنید.
واقیع مختلف زندگی روزمره به ویژه اتفاقات ناگوار و آزار دهنده را به زبان خودتان بنویسید.
 
این روش به شما کمک می کند تا بتوانید عواطف دردناک تان را راحت تر پشت سر بگذارید و به لحاظ روانی، تخلیه شوید.
 
ممکن است بعدها با مرور دست نوشته های تان متوجه تغییرات مثبت شخصیتی تان شوید که به خودی خود احساس ارزشمندی و رشدتان را ارتقا می دهد.
 
بخاطر داشته باشید که روابط شما هرگز متحول نخواهند شد مگر آنکه خودتان ایجاد کننده ی تحول باشید.
 
بهتر است برای یک روز، دوست داشتن خودتان را تمرین کنید و در پایان آن روز، احساسات و رضایت مندی تان را اندازه گیری  کنید تا به تاثیرات عزت نفس بر روابط بین فردی، کیفیت زندگی و رشد شخصی تان پی ببرید.
 
مشاورکو : مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین
روانشناسی فردی به منظور شناخت هر چه بیشتر فرد و شخصیت شناسی و خودشناسی به منظور درمان اختلالات
 
راه های درمانی افسردگی  در دوره نوجوانی ، جوانی و میانسالی و افسردگی فصلی و دوره ای همچون دوره کنکور و زایمان و بارداری
 
استرس و اضطراب ناشی از رفتارها و امتحانات و یا بروز مشکلات خانوادگی و اجتماعی و حتی شغلی
 
روش های نوین درمانی بیماری دوقطبی  در روان پزشکی و روان شناسی با رویکردهای مختلف درمانی بدون دارو و دارو درمانی به منظور درمان اسکیزوفرنی
 
درمان ترس و فوبیا از جمعیت، جامعه گریزی، حیوانات ، ترس از ازتفاع ، فوبیا اجتماعی ، فوبیا محیط محصور و غیره
 
نویسنده: مشاورکو 
تمامی حقوق برای مشاورکو : مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از محتوای انجمن پیگرد قانونی دارد و استفاده با ذکر نام منبع و لینک سایت بلامانع است.
 

برچسب ها : عزت نفس، بالندگی شخصیت,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ يکشنبه 12 خرداد 1398 |
عناوین آخرین مطالب ارسالی
همسر معتاد
اعتیاد زنان توانمندی های آن ها را افزایش می دهد
رفتار با کودک در سنین مختلف چگونه باید باشد؟
افزایش مسئولیت پذیری در کودکان با ترفندهای باورنکردنی متخصص کودک
آموزش دوستیابی در مدرسه | راهکارهایی عالی برای والدین و مربیان
نکات تربیتی فرزندان و آموزش والدین، نکات اصلی در پرورش کودکان
عفونت گوش در کودکان
نشانه های سلامت نوزاد | چگونه از سلامت نوزاد خود باخبر شویم؟
علت و درمان لجبازی کودکان
ترس از مدرسه را به اشتیاق از مدرسه تبدیل کنید
روش های معجزه آسا و کاربردی کنترل اضطراب
درمان شناختی رفتاری افسردگی
درمان شکست عشقی بدون رنج کشیدن
شکست عشقی
خانواده های ترکیبی یا خانواده ناتنی | پیشنهاد مشاور چیست؟
فرزندان ازدواج موقت | راه حل مشکل شناسنامه چیست؟
چک کردن گوشی همسر | گوشی همسرم را چک کنم یا نه؟
کوکائین – کریستالی عجیب – عوارض و فواید مصرف کُک
روش های حفظ سلامتی در طول زمستان
افراد تنبل به چه نحوی می توانند به یک وضعیت سلامتی بهتری دست پیدا کنند
صفحه قبل 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 صفحه بعد