تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
اضطراب و استرس
روانشناسی به زبان ساده با مهتاب محمدی
روانشناسی
: : : :
درباره ما
روانشناسی به زبان ساده با مهتاب محمدی امیدوارم مطالبی که می ذارم مفید باشه
موضوعات مطالب
آمار و امكانات


تعداد آنلاین : 0
بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 13
بازدید هفته : 20
بازدید کل : 2810
کل مطالب : 177
نظرات : 0
اضافه كردن به علاقمندی ها
خانگی سازی
ذخیره صفحه
آرشيو مطالب
خبرنامه

 

فاطمه:

سلام.
من حدود پنج ماهی میشه که با آقایی ۲۸ساله در ارتباطم و خودم ۲۱سالمه.
رابطه ما خیلی خوب بود و کاملا قصدمون جدی هست. منتها من قبل از ایشون از روی اشتباه که الان هم کاملا پشبمونم با آقایی در ارتباط بودم که البته ارتباط خاصی هم نبود و تموم شد.
من به ایشون در مورد اون ارتباط چیزی نگفتم ایشون یه بار از من پرسید چیزی هست که به من نگفته باشی و منم گفتم نه چون ترسیدم اگه بگم ایشون رو از دست بدم از ترس از دست دادنشون چیزی بهشون نگفتم اما الان ماجرارو به دلایلی بهشون گفتم ایشون خیلی عصبی شدن و گفتن چرا بهم دروغ گفتی و دیگه بهت اعتماد ندارم و باورت ندارم و رابطمون رو تموم کردن من واقعا بهشون علاقه دارم و خواستم یه فرصت دیگه بهم بدن تا اعتمادشون رو جلب کنم ایشون قبول کردن اما گفتن خیلی سخته که بتونی اعتماد من رو جلب کنی. من از صمیم قلبم بهشون وفادارم و اون دروغ رو فقط به خاطر داشتن ایشون گفتم و الان کاملا پشیمونم اما نمیتونم چطور جبران کنم و دوباره اعتمادشون رو به دست بیارم

مشاور:

با سلام خدمت شما دوست عزیز
دقت کنید که بهتر است در مورد گذشته در رابطه فعلی صحبتی نشود چون حتی اگر فرد بخواهد نیز اگر به شما گرایش عاطفی داشته باشد بازهم عکس العملی نشان خواهد داشت گفتن در مورد رابطه قبلی در صورتی نیاز است که گذشته شما بر آینده و رابطه مشترک شما آسیبی وارد کند و آن هم نیازی به بیان جزئیات رابطه نمی باشد .
۱٫ معیارهای شما برای انتخاب ایشان چیست؟
۲٫ بعد از شنیدن این موضوع واکنش ایشان نسبت به شما چگونه می باشد ؟
۳٫ رابطه شما با یکدیگر چه میزان می باشد؟
۴٫ چه دلیلی باعث می شود که هنوز رابطه شما رسمی نشده است؟

فاطمه:

معیار من برای انتخاب ایشون این بود که واقعا درک بالایی داشتن و منطقی بودن. بیشتر مواقعا منو درک میکردن و همیشه کنارم بودن و خیلی صبور هستن ایشون. وقتی موضوع رو شنیدن خیلی عصبانی شدن و تصمیم گرفتن رابطه رو تموم کنند و درواقع از اینکه من بهشون دروغ گفتم و گفتم در گذشته چیزی نبوده ناراحت شدن به من اعتماد ندارن و حرفای منو باور ندارن .اما من ازشون خواستم که یه فرصت دیگه به من بده تا اعتنادشون رو جلب کنم مه انحام میدم تا اعتمادشون برگرده اما نمیدونم باید چیکار کنم. ما به هم علاقه داریم و من نمیخوام از دستشون بدم کاش میفهمیدن فقط یه دروغ گفتم برای اینکه از دستش ندم. من همیشه بهشون احترام میذارم وفاداریمو ثابت کردم همیشه درمورد همه جی اول به ایشون خبر دادم اما این دروغ من همه جیز رو خراب کرد.باید چیکار کنم تا دوباره همه چی دزیت بشه

مشاور:

بهتر است اگر می خواهید این رابطه حفظ شود به هنجارهایی که برای هریک از شما اهمیت دارد احترام بگذارید و به مرور زمان دیدن وفاداری شما اعتماد بین شما بازسازی می شود و شما و ایشان می توانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید .
نیاز به انجام کار خاصی نمی باشد چون به مرور زمان با دیدن رفتارهای شما اعتماد می تواند بازسازی شود

منبع: مشاوره آنلاین مرکز مشاوره خانواده


برچسب ها : آقا, خانم, ارتباط, عشق و علاقه, خیانت,

امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ سه شنبه 29 مرداد 1398 |

 با پسر کوچکتر ازدواج کنیم

 
اساس کار در انتخاب همسر، تقدم عقل بر احساس در زمان انتخاب و آمادگی پذیرش مسئولیت در رابطه ای بر پایه تعهد، اطمینان و علاقه و داشتن مهارت های زندگی برای مقابله با مشکلات زندگی با بیشترین فایده و کمترین ضرر به خود و همسر و جامعه و لذت بردن از لذایذ مادی و معنوی زندگی با بیشترین فایده و کمترین ضرر به خود و همسر و جامعه است.
 
بعد از آن باید به شخصیت سالم و همخوان (یعنی داشتن شخصیتی در طیف سلامت و تطابق ویژگی های شخصیتی و سازگاری آن در دو طرف) توجه داشت. درصورتی که این دو عامل وجود داشته باشد، می توان با اطمینان بیشتر سایر عوامل را بررسی کرد.
 
باور عرفی و سنتی در ایران که پسر باید از دختر برای ازدواج بزرگ تر باشد، از جهاتی دارای نقاط قابل توجه علمی و منطقی است؛ مانند بلوغ زودرس جسمی و جنسی و عاطفی و عقلانی اجتماعی در زن، رضایتمندی جنسی در حال و آینده زوج، دوران کوتاه باروری در زن و.... نقطه ضعف اساسی این باور هم، توجه نکردن به تغییرات مختصات زمان و مکان، تغییر نگرش ها، سلایق ها و خواسته ها در نسل های رو به جلو است بنابراین با اینکه می توان آن را یک قاعده کلی در نظر گرفت، استثناهای فراوان هم دیده می شود.
 
خوب است بدانید قبل از 30 سالگی، فاصله سنی دختر و پسر، پسر بزرگ تر از دختر از تقریبا همسن تا 8 سال فاصله سنی و بعد از 30 سالگی از تقریبا هم سن تا 11 سال بزرگ تر بودن پسر توصیه می شود.
با پسر کوچکتر از خودم ازدواج کنم یا نه؟
 
 

برچسب ها : پسر، کوچکتر، ازدواج,

امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ سه شنبه 1 مرداد 1398 |

 ریتالین از جمله رایج ترین داروهایی است که برای کنترل علایم بیش فعالی به ویژه در کودکان تجویز می شود.

این روزها، دسته ی زیادی از دانشجویان نیز به مصرف بی رویه ی آن روی آورده اند و آن را به عنوان قرض شب امتحانی می شناسند.

با ما همراه باشید تا شما را با مهم ترین ناگفته های علمی ریتالین آشنا کنیم.

آنچه درباره ی ریتالین نمی دانید! مشاورکو (3)
آنچه درباره ی ریتالین نمی دانید! کاربردی عجیب منبع: https://www.psypost.org

ریتالین چیست و چه کاربردی دارد؟

ریتالین یا همان متیل فنیدیت نام دارویی است که از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا به عنوان رایج ترین و کم خطرترین در درمان بیش فعالی کودکان معرفی شده است.

این داروی تاثیر گذار بر سیستم عصبی، در درمان مشکلات دیگری از جمله اختلالات خواب، افسردگی، برخی سرطان ها، کاهش درد، صدمات مغزی و اختلالات شناختی نیز تجویز می شود.

ریتالین تجویز شده به منظور کنترل علایم نقص توجه و بیش فعالی کودکان، غالبا به صورت خوراکی تجویز می شود و علامی مانند درد معده و سردرد را به همراه دارد که با ادامه ی مصرف، کاهش می یابند.

ریتالین به منظور کاهش علایم این اختلال، در دوزهایی متناسب با میزان تحمل فرد تنظیم می شود و عارضه ی خاصی به دنبال ندارد.

ریتالین چگونه عمل می کند؟

مکانزم عمل ریتالین تا حد زیادی مشابه آمفتامین است و از طریق آزاد سازی دوپامین منجر به افزایش مهار ایمپالس ها شده و زمینه را برای تحریک فعالیت سیستم مهاری حرکتی فراهم می کند و از این طریق امکان توجه و تمرکز را افزایش می دهد.

باتوجه به تشابه عملکرد ریتالین با آمفتامین و کوکائین، استفاده زیاد از آن می تواند منجر به وابستگی و اعتیاد نیز شود.

لازم است بدانید که برای درمان از طریق ریتالین غالبا از دوز ۲۰-۳۰ میلی گرم و به صورت خوراکی استفاده می شود چرا که به سرعت از طریق دستگاه گوارش قابل جذب است.

اما استفاده بیش از ۶۰ میلی گرم از آن اثراتی مانند آمفتامین و کوکائین دارد.

از عوارض جانبی مصرف ریتالین چه می دانید؟

بر اساس شواهد بالینی و تحقیقاتی به دست آمده، شواهد زایدی درباره ی سوء مصرف ریتالین به دست آمده است.

به دلیل اینکه ریتالین می تواند توجه و تمرکز را افزایش دهد، بسیاری از دانشجویان و دانش آموزان برای بهبود مهارت های توجهی از ان استفاده می کنند.

اما این نوع از مصرف می تواند به شدت اعتیاد آور باشد.

استفاده از دوز بالای ریتالین به صورت استنشاقی و یا تزریقی اثرات مخرب بسیار زیادی دارد و می تواند باعث ایست قلبی شود.

همچنین به دلیل اینکه نوع تزریقی آن کاملا محلول در آب نیست، می تواند از طریق مسدود کردن عروق منجر به صدمات زیادی در ریه و چشم ها شود.

اثرات کوتاه مدت ریتالین شامل مواردی از جمله افزایش ضربان قلب، پرفشاری خون، گشادی مردمک ها و اختلالات خواب است و از جمله اثرات بلند مدت مصرف آن می تواند به صدمات قلبی، مغزی، ریوی، مشکلاتی در بافت بینی، حس بویایی، سایکوزیس و افسردگی، روان پریشی و اثرات پانیک اشاره کرد.

اوردوز با ریتالین

مصرف بیش از حد ریتالین که به اصطلاح اوردوز نامیده می شود با علایمی همراه است که در صورت مشاهده ی آن ها مراجعه ی هرچه سریع تر به پزشک الزامی است.

این علایم عبارتند از استفراغ، عرق کردن، گرگرفتگی، تکان های عضلانی، توهم، تشنج و کم شدن هوشیاری.

باتوجه به تاثیرات ریتالین بر گیرنده های عصبی سلول های مغزی، مراجعه دیر هنگام می تواند منجر به سکته ی قلب، مغزی و مرگ شود.

بنابراین از مصرف خودسرانه ی این دارو به شدت اجتناب کنید و در صورت تجویز پزشک، دوز داروی مصرفی را با هماهنگی او آغاز کنید و ادامه دهید.

اوردوز با ریتالین

ریتالین و کنترل بیش فعالی

در حال حاضر از ریتالین به عنوان اولین و کم عارضه ترین داروی کنترل کننده ی علایم در انواع مختلف بیش فعالی کودکان استفاده می شود.

بنابراین در صورتی که فرزندتان علایم زیر را دارد، لازم است هر چه سریع تر به منظور بررسی بیش فعالی به پزشک مراجعه کنید.

بر اساس بررسی ها، مراجعه ی زودهنگام تاثیرات بیشتری در کنترل علایم این اختلال دارد و در صورت عدم درمان، علایم می توانند در آخر عمر نیز ادامه یابند.

  • فعالیت و تحرک بیش از حد
  • حواس پرتی مداوم
  • تکانشی بودن به معنای عمل کردن ناگهانی و بدون فکر
  • تداوم این علایم تا حدی که در عملکرد تحصیلی و شغلی فرد اختلال ایجاد کند.

درمان بیش فعالی و اختلال کم توجهی با ریتالین

لازم است بدانید که درمان با ریتالین به عنوان تنها درمان لازم و کافی برای بیش فعالی مطرح نخواهد بود.

کودکان بیش فعال نیازمند آن هستند تا بتوانند از طریق یادگیری مهارت هایی مانند برنامه ریزی به شیوه ی رفتاری و شناختی، خودشان را بپذیرند و بتوانند رفتارهای موثرتری داشته باشند.

برخی از پژوهشگران معتقدند بازی می تواند به خودی خود به عنوان نوعی ریتالین عمل کند و منجر به کاهش شدید علام بی توجهی و بیش فعالی شود.

فعالیت های خارج از خانه مانند استفاده از اوقات فراغت، رفتن به پارک، شهربازی و یا ورزش کردن می تواند برای این کودکان بسیار مفید باشد.

البته این مطلب به معنای آن نیست که کودک بیش فعال از مصرف دارو اجتناب کند و صرفا به بازی بپردازد بلکه نشان دهنده ی اثرات چشمگیر فعالیت های حرکت در کاهش علایم است.

دانشجویان معتاد به ریتالین چه کنند؟ مشاورکو

دانشجویان معتاد به ریتالین چه کنند؟

بر اساس اخیم امارهای ارایه شده، تقریبا ۶ نفر از هر ۱۰ دانشجو به مصرف ریتالین در دوره های حساسی مانند فصل امتحانات می پردازند.

عدم آگاهی از علایم و عوارض این دارو می تواند نقش زیادی در سوء مصرف آن داشته باشد.

در صورتی که به عنوان یک مصرف کننده ی ریتالین این مقاله را مطالعه می کنید، بهتر است برای ترک آن به متخصص مراجعه کنید و سایر مهارت های مورد نیازتان مانند برنامه ریزی، کنترل استرس و اضطراب و مهارت های بهبود توجه و تمرکز را بیاموزید.

امروزه رویکردهای مختلف روانشناسی از جمله درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد و گشتالت درمانی، روش های بسیار موثری به منظور بهبود توجه و تمرکز ارایه داده اند که می تواند بدون ایجاد وابستگی روانی و جسمی، شما را به هدف تان برساند.

منبع: مشاورکو: مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین - آنچه درباره ی ریتالین نمی دانید! کاربردی عجیب

 


برچسب ها : ریتالین، کاربرد، عجیب,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ يکشنبه 2 تير 1398 |

 

شناخت اقدامات بالینی برای نوجوانان

عبارت بالینی اشاره به کمک ارائه شده برای نوجوانان از طریق متخصصان سلامت روان دارد.

اقدام اشاره به تکنیک های درمانی و برنامه های درمانی دارد که مخصوص ارائه کمک به نوجوانان دارای مشکل می باشد.

زمانی که این دو کلمه در کنار یکدیگر بیایند، اقدام بالینی بیان کننده روش های تخصصی بیشماری خواهد بود که برای کمک به نوجوانانی طراحی شده اند که دارای مشکلاتی می باشند .

به تنهایی نمی توانند آنها را رفع کنند. زمانی که این شرایط صورت می گیرد، افراد بزرگسال مداخله می کنند تا ضروری ترین کمک ها را ارائه کنند که به شکل های متنوعی صورت می گیرد.

دلایل نیاز نوجوانان به اقدامات بالینی

نوجوانانی که در اغلب مواقع دچار ناراحتی هایی می شوند که به صورت خود به خود درمان نمی شود، هر چه که سریع تر به درمان مراجعه کنند، شانس بیشتری را برای بهبود موفق خواهند داشت.

بهترین اقدام درمانی مربوط به نوجوان در هر زمان خاص به مشکلات خاصی که تجربه می کنند، مدت زمانی که این مشکلات وجود داشته است و شدت مشکلات موجود بستگی دارد.

دلایل رایج مربوط به مراجعه نوجوانان به اقدامات بالینی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • اضطراب
  • افسردگی
  • برش در یک جای بدن
  • مصرف الکل و / یا مواد
  • تفکرات یا رفتارهای خود کشی
  • غذا نخوردن یا پرخوری بیش از حد
  • حمله کردن
  • رفتار خشن و متجاوزکارانه
  • عدم داشتن خواب کافی یا مشکلاتی در بیرون آمدن از تخت خواب

از دست دادن علاقمندی به فعالیت های نرمال، به خصوص فعالیت هایی که در حالت معمول لذت بخش می باشند

اقدامات درمانی قابل دستیابی برای نوجوانان

اقدامات درمانی متنوعی برای کمک به نوجوانان وجود دارد که بر اساس شدت مشکل شامل موارد زیر می باشد:

  • کتاب های خود راهنمایی
  • بیمارستان های روان پزشکی
  • فرد درمانی
  • گروه درمانی
  • ارزیابی روان شناختی
  • برنامه ۱۲ مرحله ای

انواع برنامه های روان درمانی برای نوجوانان

انواع مختلفی از روش های درمانی در دسترس نوجوانان قرار دارند. برخی از رایج ترین آنها عبارتند از:

تمرکزهای بالقوه اقدام بالینی

اقدام بالینی بر روی زمینه های مختلفی می تواند تمرکز کند که شامل موارد زیر می باشند:

درمان شناختی – رفتاری[۱] (CBT):

که بر روی کمک به نوجوانان متمرکز است تا الگوهای تفکر منفی و مضر آنها به الگوهای تفکر مثبتی تبدیل شد.

CBT برای نوجوانان دچار شده به افسردگی و اضطراب بسیار مناسب می باشد.

درمان رفتاری – مناظره ای[۲] (DBT):

که به نوجوانان کمک می کند مسولیت رفتارها و مشکلات خودشان را بر عهده بگیرند. DBT به طور خاص برای نوجوانانی مفید است که دارای اختلال شخصیتی حدی هستند یا افرادی که دارای تفکرات خودکشی یا رفتار خود آسیب زن هستند.

خانواده درمانی:

که به کل اعضای خانواده کمک می کند تا نحوه حمایت از نوجوان را یاد بگیرند و رفتارهای مشکل زای وی را متوقف کنند.

گروه درمانی:

که به نوجوان کمک می کند تا نحوه مقابله را در مجموعه اجتماعی تر یاد بگیرد.

درمان میان فردی:

که بر روی نحوه تاثیر اتفاقات زندگی بر روی عواطف نوجوان متمرکز است و تلاش می کند تا مشکلات موجود در رابطه را رفع کند.

روان درمانی روان کاوی:

که شامل برون سازی چالش های درونی نوجوان شما می باشد که منجر به ایجاد مشکلاتی برای وی می شود و منجر به تحریک رفتار یا تفکرات وی می شود.


[۱] Cognitive – behavioral therapy

[۲] Dialectical behavior therapy

  • حل کردن یک مشکل خاص
  • افزایش ظرفیت نوجوان شما برای مقابله با رفتارها، تفکرات و / یا احساساتی که منجر به ایجاد مشکلات وی شده است.
  • پیشگیری از یک مشکل خاص
  • کمک به نوجوان شما برای به دست آوردن توازن روانی، آرامش و خوشحالی در زندگی خودش به منظور مقابله با شرایط موجود

[۱] Cognitive – behavioral therapy

[۲] Dialectical behavior therapy

تمرکزهای بالقوه اقدام بالینی

اقدام بالینی بر روی زمینه های مختلفی می تواند تمرکز کند که شامل موارد زیر می باشند:

  • حل کردن یک مشکل خاص
  • افزایش ظرفیت نوجوان شما برای مقابله با رفتارها، تفکرات و / یا احساساتی که منجر به ایجاد مشکلات وی شده است.
  • پیشگیری از یک مشکل خاص
  • کمک به نوجوان شما برای به دست آوردن توازن روانی، آرامش و خوشحالی در زندگی خودش به منظور مقابله با شرایط موجود

سوالاتی که باید در رابطه با مورد نیاز بودن اقدام بالینی برای نوجوان پرسیده شوند

در صورتی که فکر کنید نوجوان شما دارای مشکلاتی می باشد که به یک کمک نیاز دارد، در اینجا چند سوال آورده شده است که شما می توانید برای تعیین مورد نیاز بدن اقدام بالینی از خودتان بپرسید:

  • مشکل در چه زمانی شروع شده است و تا چه مدتی ادامه خواهد داشت؟
  • آیا یک موردی مشکل را تحریک می کند، همانند از دست دادن شخص محبوب، طلاق یا یک جابجایی؟
  • این مشکل تا چه حدی بر روی زندگی نوجوان شما تاثیرگذاشته است؟ آیا او فقط ناراحت است یا برای بیدار شدن از تخت خواب در هنگام صبح مشکل دارد و علاقه خودش را نسبت به فعالیت هایی که قبلا دوست داشت، از دست داده است؟
  • آیا علائمی از اضطراب حدی، افسردگی، نبود انرژی، تغییر رفتار، مشکلات خواب یا تغذیه وجود دارد که برای بیش از دو هفته وجود داشته است؟
  • آیا نوجوان شما مواد مصرف می کند یا الکل استفاده می کند و / یا رفتارهای خطرناک انجام می دهد؟

آیا یک موردی مشکل را تحریک می کند، همانند از دست دادن شخص محبوب، طلاق یا یک جابجایی؟

این مشکل تا چه حدی بر روی زندگی نوجوان شما تاثیرگذاشته است؟ آیا او فقط ناراحت است یا برای بیدار شدن از تخت خواب در هنگام صبح مشکل دارد و علاقه خودش را نسبت به فعالیت هایی که قبلا دوست داشت، از دست داده است؟

آیا علائمی از اضطراب حدی، افسردگی، نبود انرژی، تغییر رفتار، مشکلات خواب یا تغذیه وجود دارد که برای بیش از دو هفته وجود داشته است؟

آیا نوجوان شما مواد مصرف می کند یا الکل استفاده می کند و / یا رفتارهای خطرناک انجام می دهد؟

اقدام اولیه اهمیت زیادی دارد

در صورتی که بر این عقیده باشید که نوجوان شما به اقدام بالینی نیاز دارد، سعی کنید که در سریع ترین زمان ممکن اقدام به درمان وی کنید.

شما هر چه سریع تر اقدام به درمان مشکلات نوجوان خودتان بکنید، وی می تواند سریع تر به بهبود دست پیدا کند.

منبع:پریسا نجفی ، مرکز مشاوره و روانشناسی ایران - اقدامات بالینی در سلامت روان

 

 


برچسب ها : بالینی، سلامت، روان,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ چهارشنبه 8 خرداد 1398 |

 بهترین مشاوره ازدواج بهترین مشاوره ازدواج بهترین مشاوره ازدواج بهترین مشاوره ازدواج

همانطور که بارها گفته ایم ازدواج به منظور آرامش درونی و رسیدن به یک جایگاهی است که انسان در آن بتواند از تمامی جهات به فردی تکیه کرده و درواقع احساس مسئولیت کند.بنابراین برای رسیدن به این ویژگی روحی و اطمینان از این که فرد تجربه کافی برای مسئولیت پذیری و اداره خانواده و مدیریت مشکلات را داشته باشد باید به یک سنی برسد که به آن بلوغ فکری و جسمی رسیده باشند تا بتوانند یک زندگی را اداره کرده و روابط زناشویی خوبی داشته باشند.

line-separator

البته سن ازدواج به جز عوامل بالا، به عوامل دیگه ای نیز وابسته است. مشکلات اقتصادی را شاید بتوان اصلی ترین عامل بالا رفتن سن ازدواج دانست زیرا مقدمات ازدواج و فراهم کردن آنها زمان بر می باشد. خانه و ماشین داشتن یک شغل خوب با درآمدی مناسب نیازمند این است که پسران ابتدا درس خود را تمام کنند و به دنبال کار بروند و با وجود چنین گرانی هایی قطعاً کار برای ازدواج آسان نمی باشد.بنابراین مشکلات اقتصادی شاید سخت ترین مشکل پیش روی جوانان برای ازدواج باشد که برای حل کردن آن باید دولت و جامعه نیز کمک کنند. از دیگر دلایل بالا رفتن سن ازدواج می توان به عدم یافتن فرد مناسب برای ازدواج، تغییر معیارهای ازدواج، تغییر نگرش ها و دیدگاه برای زندگی مشترک و همچنین الگو برداری از غرب را نام برد اما با تمامی این تفاسیر روانشناسان و کارشناسان در زمینه ازدواج تحقیقات بسیاری را در زمینه سن مناسب برای ازدواج انجام داده اند. اختلاف نظرهای بسیاری وجود دارد اما می توان جامع تحقیقات آنان را به صورت زیر بیان کرد

برای ازدواج بسیاری اختلاف سنی مورد نیاز را بین ۰ تا ۵ سال می دانند بنابراین اینگونه ادامه می دهند که سن مناسب ازدواج دختران به دلیل آنکه دختران از لحاظ بلوغ از سن ۱۸ سالگی توانایی ازدواج دارند، این سن در نظر گرفته پس بنابراین سن مناسب ازدواج پسران را ۲۳ سالگی می دانند.البته با در نظر گرفتن حداقل امکانات و سطح تحصیلات. اما اگر دقت کنیم با توجه به وضع جامعه این امر امکان پذیر نمی باشد.

line-separator

طبق آمار های به دست آمده و به صورت عینی بهترین سن برای ازدواج برای پسران بین ۲۷ تا ۲۹ سالگی و برای دختران بین ۲۳ تا ۲۷ سالگی می باشد بدین ترتیب سن های یاد شده کاملاً منطقی بوده و می توان زندگی خوب را برای آنان پیش بینی کرد.تاکید همه روانشناسان بر این است که سن مناسب ازدواج فارغ از اعداد و ارقام، باید به گونه ای باشد که فرد در شرایط مناسب تربیتی رشد کرده و به نبوغ و بلوغ کافی از لحاظ بلوغ فکری، بلوغ جسمی رسیده باشند البته با توجه به سن یاد شده برای دختران می توان به این نتیجه نیز رسید که این سن برای مادر شدن هم مناسب می باشد پس فاصله بین ازدواج و بارداری نیز نمی تواند بلند مدت باشد.

بنابراین سن مناسب ازدواج بستگی به خود فرد دارد و نمی توان عددی دقیق را برای آن بیان کرد اما می شود ویژگی هایی که ذکر شد را در نظر گرفت تا شناخت لازم برای زمان مناسب ازدواج به دست بیاید.

منبع: مشاوره ازدواج - بهترین و معقول ترین سن ازدواج چیست؟

 


برچسب ها : بهترین، سن، ازدواج,

امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ سه شنبه 31 ارديبهشت 1398 |
عناوین آخرین مطالب ارسالی
همسر معتاد
اعتیاد زنان توانمندی های آن ها را افزایش می دهد
رفتار با کودک در سنین مختلف چگونه باید باشد؟
افزایش مسئولیت پذیری در کودکان با ترفندهای باورنکردنی متخصص کودک
آموزش دوستیابی در مدرسه | راهکارهایی عالی برای والدین و مربیان
نکات تربیتی فرزندان و آموزش والدین، نکات اصلی در پرورش کودکان
عفونت گوش در کودکان
نشانه های سلامت نوزاد | چگونه از سلامت نوزاد خود باخبر شویم؟
علت و درمان لجبازی کودکان
ترس از مدرسه را به اشتیاق از مدرسه تبدیل کنید
روش های معجزه آسا و کاربردی کنترل اضطراب
درمان شناختی رفتاری افسردگی
درمان شکست عشقی بدون رنج کشیدن
شکست عشقی
خانواده های ترکیبی یا خانواده ناتنی | پیشنهاد مشاور چیست؟
فرزندان ازدواج موقت | راه حل مشکل شناسنامه چیست؟
چک کردن گوشی همسر | گوشی همسرم را چک کنم یا نه؟
کوکائین – کریستالی عجیب – عوارض و فواید مصرف کُک
روش های حفظ سلامتی در طول زمستان
افراد تنبل به چه نحوی می توانند به یک وضعیت سلامتی بهتری دست پیدا کنند
صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد