تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
روانشناسی به زبان ساده با مهتاب محمدی
روانشناسی به زبان ساده با مهتاب محمدی
روانشناسی
: : : :
درباره ما
روانشناسی به زبان ساده با مهتاب محمدی امیدوارم مطالبی که می ذارم مفید باشه
موضوعات مطالب
آمار و امكانات


تعداد آنلاین : 0
بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 2
بازدید کل : 2832
کل مطالب : 177
نظرات : 0
اضافه كردن به علاقمندی ها
خانگی سازی
ذخیره صفحه
آرشيو مطالب
خبرنامه

درمان اضطراب ، بهترین روش های درمان اضطراب خفیف تا شدید
 
بهترین روش برای درمان اضطراب شدید چیست؟ در دنیای امروزی استرس و اضطراب امری پیچیده و اجتناب ناپذیر می باشد و همه ما هنگام مواجه با مسائل مختلف زندگی کم و بیش با اضطراب و استرس رو به رو می شویم، اما با این وجود می توانیم راهکارها و روش هایی را یاد بگیریم که با اضطراب ها و استرس های زندگی مقابله کنیم.
 
در بسیاری از اوقات استرس های افراد به حدی شدید می باشد که از حد کنترل خارج می شود. در صورت گرفتار شدن به اضطراب و استرس شدید می توانید از متخصصین و روانشناسان کمک بگیرید، مشاوره به شما کمک می کند تا استرس خود را کنترل کنید و بهترین راه و روش درمانی را در میان انبوهی از روش های درمانی اتخاذ کنید.
 
اضطراب چیست؟
اضطراب یک حالت ذهنی می باشد که با احساساتی مانند نگرانی، ترس و دلشوره همراه است و با حالت های فیزیولوژیک مانند تپش قلب، تعریق، نفس نفس زدن، سرگیجه و غیره مشخص می شود.
 
اضطراب معمولا دلایل مبهم و نامشخصی دارد، علائم اضطراب شدید عملکرد روزانه را با اختلالاتی رو به رو می کند. زمانی که عامل آزار دهنده مشخص شود به آن استرس می گوییم. روش هایی که برای مقابله با استرس استفاده می شود تا حدودی مشابه با تکنیک های درمانی اضطراب می باشد.
 
درمان اضطراب
درمان اختلالات اضطرابی به شدت و دلایل وجود اضطراب در فرد بستگی دارد و بسیاری مواقع افراد با استفاده از راهبردهایی با اضطراب مقابله می کنند ولی بعضی اوقات شدت اضطراب به حدی زیاد است که لازم است فرد تحت درمان تخصصی قرار بگیرد و از روش های روانشناسی استفاده کند.
 
برای بهبود اضطراب می توان از مداخلات روان درمانی مثل درمان های تحلیلی، درمان شناختی- رفتاری و درمان های دارویی استفاده کرد.
 
درمان تحلیلی اضطراب شدید
در روش های تحلیلی مانند روانکاوی و درمان های پویشی، فرض را بر این قرار می دهند که اضطراب هایی که فرد تجربه می کند، ریشه در تعارضات ناخودآگاهی دارد که در زمان کودکی در او شکل گرفته است، بر اساس نظریات روانکاوی تجارب و روابط اولیه زندگی بر روی شخصیت، احساسات و روابط بعدی فرد اثر می گذارد، در واقع همه ما الگوهایی را برای زندگی داریم که نسبت به آن آگاهی نداریم و به خاطر تجارب اولیه در زمان کودکی در ما شکل گرفته است.
 
 

برچسب ها : درمان اضطراب,درمان شناختی- رفتاری اضطراب,اضطراب چیست؟,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ سه شنبه 1 تير 1400 |

 انواع اختلالات روانی ۲۰۲۱ را بشناسید

 
اختلالات و بیماری های روانی انواع مختلفی دارد و بسیاری از آن ها شایع تر بوده و فراوانی بیش تری دارند، از جمله بیماری های روانی که شایع می باشد می توان به افسردگی و اختلالات اضطرابی اشاره کردکه در زن و مرد مشاهده می شود و درصد مراجعه به روانشناس و کلینیک ها برای این اختلال بیشتر می باشد.
 
افرادی که در جامعه زندگی می کنند به دلایل مختلفی مانند ژنتیک، تاثیر محیط و عوامل خانوادگی به بیماری های روانی دچار می شوند.
 
دفترچه راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM) شامل شماری از مهم ترین دسته های اختلالات توصیف شده می باشد و همه اختلالات روانی در آن وجود ندارد، آخرین نسخه کتابچه راهنمای تشخیصی DMS-5 در ماه مه سال ۲۰۱۳ منتشر شده است، DSM یکی از پر کاربردترین سیستم های طبقه بندی اختلالات روانی می باشد و در آن بیماری های روانی بر اساس معیار های تشخیصی استاندارد ارائه شده است.
 
انواع اختلالات روانی
اختلالات تکوین عصبی
اختلالات تکوین عصبی از جمله مواردی است که در زمان نوزادی، کودکی و بزرگسالی قابل تشخیص است و این اختلالات روانی شامل موارد زیر می شود :
 
کم توانی ذهنی
این اختلال قبلا به عنوان عقب ماندگی ذهنی شناخته می شد و گاهی اوقات آن را به عنوان اختلال تکوینی ذهنی از آن یاد می شود، این اختلال رشد قبل از سن ۱۸ سالگی در فرد آغاز می شود و به صورت نقص عملکرد های ذهنی و رفتار های متناسب با آن ها مشخص می شود.
 
محدودیت هایی که در عملکرد ذهنی به وجود می آید در بسیاری از اوقات با انجام تست ضریب هوشی مشخص می شود و اگر ضریب هوشی پایین تر از ۷۰ درصد باشد نشانگر محدودیت است، مواردی که تست می شود شامل رفتار های انطباقی مهارت های عملی و روزمره، خود مراقبتی، تعامل اجتماعی و مهارت های زندگی می باشد.
 
اختلال اوتیسم
این اختلال با نقایص دائمی تعامل و ارتباطات اجتماعی در جنبه های مختلف زندگی و همچنین الگو های رفتارهای محدود و تکراری مشخص می شود، DMS بیانگر این است که علائم اختلال طیف اوتیسم باید در دوره های اولیه رشد وجود داشته باشد و این علائم در جنبه های مختلف زندگی از جمله عملکرد اجتماعی و شغلی اختلال قابل توجهی ایجاد می کند.
 
اختلال بیش فعالی – کمبود توجه (ADHD)
ADHD با بروز دائمی بیش فعالی – تکانشگری و یا کم توجهی که با انجام کارها در تداخل می باشد، خود را در دو یا چند موقعیت مختلف مانند خانه، محل کار، مدرسه و موقعیت های اجتماعی نشان می دهد، بر اساس اظهاراتی که در DSM-5 بیان شده است چند مورد از این علائم باید قبل از ۱۲ سالگی وجود د اشته باشد.
 
این علائم و نشانه ها تاثیر منفی بر روی فعالیت های اجتماعی، شغلی و دانشگاهی دارند.
 
 
 

برچسب ها : انواع اختلالات روانی,اختلالات روانی ۲۰۲۱,اختلال اضطراب اجتماعی,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ جمعه 11 تير 1400 |

 کنترل اضطراب، چند روش کاربردی

 
کنترل اضطراب چگونه ممکن می باشد؟ اضطراب به معنی ترس و دلهره ی بی دلیل می باشد که به خاطر اتفاقات و وقایع پیش رو به وجود می آید، در بعضی موارد افراد آینده شان به طور وحشتناکی پیش بینی می کنند و همین مسئله باعث می شود تا اضطراب های دائم و بی موردی به وجود آید.
 
علائم و نشانه های اضطراب شامل مواردی مانند بالا رفتن تپش قلب، عدم تمرکز در کار و تحصیل، اختلالات خواب و بد اخلاقی با خانواده، دوستان و همکاران می باشد که باعث به خطر انداختن سلامت جسمی و روحی فرد می شود.
 
شما باید ابتدا منشا اضطراب را شناسایی کنید در صورتی که موفق به این کار نشدید و به طور مداوم دچار اضطراب می شوید در این صورت باید از روانشناس کمک بگیرید، در این حالت باید به فکر درمان اضطراب و کنترل آن باشید در این مقاله روش های درمان اضطراب بیان شده است که به وسیله آن تا میزان زیادی می توانید اضطراب را کنترل کنید.
 
خواب کافی برای کنترل اضطراب
در صورتی که می خواهید اضطراب تان را کنترل کنید باید ابتدا ساعت خواب را تنظیم نمایید و خوابتان را به بهترین کیفیت برسانید زیرا خواب ناکافی و نامناسب پیامدهای ناخوشایندی برای سلامت شما خواهد داشت، گاهی خواب ناکافی به چرخه معیوب تبدیل خواهد شد.
 
در صورتی که خواب کمی داشته باشید اضطراب شما افزایش می یابد و اضطراب زیاد باعث به وجود آمدن اختلالاتی در خوابتان خواهد شد، میزان خواب برای افراد متفاوت می باشد اما به طور عادی بزرگسال باید ۶ تا ۸ ساعت در شبانه روز بخوابد در این شرایط باید شما خودتان را ملزم کنید که زودتر از ساعت ۱۲ بخوابید تا خواب کافی داشته باشید. بعد از مدتی تاثیرات مثبت خواهد گذاشت و اضطراب شما کاهش می یابد.
 
نظم دادن به آشفتگی های ذهنی
زمانی که دچار به هم ریختگی جسمی و یا محیطی شده باشید ذهن و روان شما دچار آشفتگی می شود و باعث می شود آرامش خود را از دست بدهید و هم چنین فضای کاری و شغلی به هم ریخته و میز نامرتب آرامش شما را از هم می پاشد.
 
در صورتی که دچار آشفتگی ذهنی شوید به طور ناخودآگاه احساس می کنید که کارها زیاد می باشند و هیچ وقت این کارها تمام نخواهند شد شما باید قسمتی از مغزتان را به مرتب کردن محیط اطرافتان اختصاص دهید این کار باعث می شود تا آشفتگی ذهنی شما از بین برود و مرتب کردن ذهن ۱۵ دقیقه بیشتر طول نمی کشد.
 
پس از مدتی عادت می کنید که محیط خودتان را تمیز و عاری از هر گونه شلوغی و آشفتگی نگه دارید در این حالت شما باید منطقی فکر کنید و استرس و اضطراب تان را کاهش دهید و آن را کنترل نمایید.
 
 
 

برچسب ها : کنترل اضطراب,کاهش اضطراب,اضطراب,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ پنجشنبه 21 مرداد 1400 |
عناوین آخرین مطالب ارسالی
همسر معتاد
اعتیاد زنان توانمندی های آن ها را افزایش می دهد
رفتار با کودک در سنین مختلف چگونه باید باشد؟
افزایش مسئولیت پذیری در کودکان با ترفندهای باورنکردنی متخصص کودک
آموزش دوستیابی در مدرسه | راهکارهایی عالی برای والدین و مربیان
نکات تربیتی فرزندان و آموزش والدین، نکات اصلی در پرورش کودکان
عفونت گوش در کودکان
نشانه های سلامت نوزاد | چگونه از سلامت نوزاد خود باخبر شویم؟
علت و درمان لجبازی کودکان
ترس از مدرسه را به اشتیاق از مدرسه تبدیل کنید
روش های معجزه آسا و کاربردی کنترل اضطراب
درمان شناختی رفتاری افسردگی
درمان شکست عشقی بدون رنج کشیدن
شکست عشقی
خانواده های ترکیبی یا خانواده ناتنی | پیشنهاد مشاور چیست؟
فرزندان ازدواج موقت | راه حل مشکل شناسنامه چیست؟
چک کردن گوشی همسر | گوشی همسرم را چک کنم یا نه؟
کوکائین – کریستالی عجیب – عوارض و فواید مصرف کُک
روش های حفظ سلامتی در طول زمستان
افراد تنبل به چه نحوی می توانند به یک وضعیت سلامتی بهتری دست پیدا کنند
صفحه قبل 1 صفحه بعد