تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
روانشناسی به زبان ساده با مهتاب محمدی
روانشناسی به زبان ساده با مهتاب محمدی
روانشناسی
: : : :
درباره ما
روانشناسی به زبان ساده با مهتاب محمدی امیدوارم مطالبی که می ذارم مفید باشه
موضوعات مطالب
آمار و امكانات


تعداد آنلاین : 0
بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 2
بازدید کل : 2832
کل مطالب : 177
نظرات : 0
اضافه كردن به علاقمندی ها
خانگی سازی
ذخیره صفحه
آرشيو مطالب
خبرنامه

به منظور کاهش دادن چربی موجود در کمرتان باید رژیم غذایی تان را همزمان با تقویت بدنتان تغییر دهید.
 
هرچند که شما نمی توانید فقط وزن مربوط به یک بخش خاصی از بدنتان را کاهش دهید، ولی کاهش دادن وزن کل بدن منجر به کاهش چربی موجود در کمرتان خواهد شد.
 
بیشتر سعی کنید سبزیجات برگدار و پروتئین های کم چرب استفاده کنید و وعده های غذایی سبکی داشته باشید.
 
به منظور دستیابی به بهترین نتایج ممکن، یک برنامه ورزشی داشته باشید که منجر به تقویت سلامتی قلبی – عروقی و استقامت شما شود.
 
 
شما از طریق ادامه دادن به یک برنامه ورزشی و انتخاب کردن غذاهای سالم می توانید به پیشرفت های بهتری دست پیدا کنید.
 
روش یک – انتخاب کردن یک رژیم غذایی مناسب
 به منظور کاهش دادن چربی کمرتان از پروتئین های کم چرب استفاده کنید
به منظور کاهش دادن چربی کمرتان از پروتئین های کم چرب استفاده کنید
۱٫ به منظور کاهش دادن چربی کمرتان از پروتئین های کم چرب استفاده کنید.
این پروتئین ها شامل غذاهایی از قبیل ماهی و جوجه و همچنین استیک ها و گوشت کم چرب می باشند.
 
می توانید از تخم مرغ ها، حبوبات، عدس ها و توفو[۱] به عنوان گزینه های غیرگوشتی استفاده کنید.
 
میگو و قزل آلا عبارت از پروتئین های ماهی محبوبی می باشند.
آجیل ها و تخمه ها عبارت از یک سری پروتئین های کامل برای مصرف شدن به عنوان خوراکی می باشند.

میزان پروتئینی که شما در طول یک روز می توانید مصرف کنید، بستگی به وزن بدن شما دارد. بر اساس توصیه های بیان شده، شما به ازای هر پوند از وزن بدنتان، هر روز باید ۰٫۳۶ گرم پروتئین بخورید یا به ازای هر یک کیلوگرم از وزن بدنتان، ۰٫۸ گرم پروتئین مصرف کنید.

منبع:مشاور کو:مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین-روش های کم کردن چربی کمر

 


برچسب ها : کاهش دادن چربی کمر,تقویت کمر,کم کردن چربی کمر,

امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ يکشنبه 3 مرداد 1400 |

 قلب درمانی تشعشعی، که همچنین به عنوان فرآیند تابش حرارت به قلب نامیده می شود، یک رهیافت انرژی درمانی است که با شناسایی عدم توازن و اختلالات موجود در جریان طبیعی انرژی بدن، به افراد درمانجو کمک می کند تا ناراحتی خودشان را رفع کنند.

 
قلب درمانی از طریق تابش حرارت، ریشه در این عقیده دارد که شخص می تواند با ایجاد ارتباط مجدد و با حس دوست داشتن بدون شرط، تشعشع خودش را مجددا تایید و تمیز کند.
 
یک درمانگر یا مشاور صلاحیت دار می تواند این روش درمانی را بر روی افرادی که به دنبال درمان یافتن از غصه، زیان، آسیب ناشناخته و یا نگرانی های ایجاد شده در نتیجه این مشکلات هستند، اعمال کند.
 
تاریخچه و توسعه
این رهیافت درمانی توسط یک روان شناسی به اسم شارون وچ[۱]، که در روان درمانی کل نگر کار می کرد، ایجاد شده است.
 
در سال ۱۹۸۴، عقاید و مطالعات معنوی وچ در مورد سنت بودیسم در مورد درمان منجر به راهنمای وی در ایجاد مرکز درمانی کل نگر شد.
 
عقاید نظری وی به روش های درمان شرقی همراه با تجربیات بالینی وی، منجر به شناخت لزوم توجه به چاکراها (مسیر های اصلی و شریانی) قلب، به منظور قوی تر کردن افراد برای دوست داشتن بدون قید خودشان شد.
 
وی بر این باورد بود که با توانمند شدن افراد تحت درمان برای دست یابی به دوست داشتن بدون قید و شرط، علائم روان شناختی و فیزیکی که افراد تجربه می کنند از بین خواهند رفت و باعث خواهد شد که آنها با وجود چالش هایی که با آن مواجه هستند، از زندگی روزمره خودشان بیشترین لذت را ببرند.
 
وچ تجربیات خودش در مورد افراد درمانجویی که به مراکز درمان کل نگر مراجعه کرده بودند را در کتابی به اسم تشعشع قلب: درمان قلب، درمان روح[۲] نوشت و در سال ۱۹۹۵ این کتاب را چاپ کرد.
 
کارهای توسعه ای وی در زمینه قلب درمانی تشعشعی ، بیان کننده سنت های بودیسم از قبیل تمرکز بر چاکرای قلب به عنوان مرکز دوست داشتن بدون قید و شرط .
 
این اعتقاد است که تشعشع، یا حضور معنوی، یک انرژی حباب مانند را در اطراف شخص ایجاد می کند و به صورت منفی، تحت تاثیر چالش ها و آسیب های زندگی قرار می گیرد.
 
قلب درمانی تشعشعی به چه نحوی کار می کند؟
ایده اصلی مربوط به قلب درمانی تشعشعی ، بر مبنای مفهوم بودیسم از چاکرای قلب ایجاد شده است که بیان می دارد قلب مرکز عشق، دوست داشتن و همدردی بدون شرط در بدن می باشد.
 
 
در زمانی که افراد ناراحتی ها یا عدم توازن هایی را در زندگی شخصی شان تجربه می کنند که منجر به اختلال در مسیر انرژی بدن می شود، قلب که منبع حیات در نظر گرفته می شود، به عنوان مسیری برای درمان و ایجاد هماهنگی به کار گرفته می شود.
 
قلب منجر به ایجاد انرژی می شود که منجر به بهبود درمان و ترمیم در بدن می شود و به افراد کمک می کند تا درک درونی خود از تعادل و آرامش را توسعه دهند و یا آن را ترمیم کنند.
 
در طول پروسه درمان، درمانگر از طریق یک سری اظهارات و بیانات دستوری شخص درمانجو را راهنمایی می کند و همراه با آن، افراد درمانجو را ترغیب می کند تا در تکینک های از قبیل مدیتیشن، تنفس درمانی و یا گفتار درمانی، به صورت آزاد مشغول شوند.
 
 
 

برچسب ها : قلب درمانی تشعشعی,قلب,قلب درمانی,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ يکشنبه 3 مرداد 1400 |

 اروبیک عبارت از یک نوع آمادگی فیزیکی می باشد که منجر به افزایش کارایی اکسیژن دریافتی بدن می شود؛

 
اروبیک منجر به افزایش کارایی سیستم قلبی – عروقی، افزایش استقامت و کاهش چربی خون می شود.
 
انرژی بیشتر، فشار خون پایین، کلسترول کمتر، انعطاف بیشتر، استخوان های قوی تر، وضعیت اندامی بهتر و سطح استرس کمتر عبارت از مزایایی هستند که یک فرد در نتیجه فعالیت فیزیکی می تواند به آنها دست پیدا کند.
 
به منظور اینکه تمرین اروبیک مفید باشد، در هر هفته حداقل باید شامل سه دوره باشد.
 
در طول هر دوره (که معمولا هر یک از آنها یک ساعت به طول می کشد)، ضربان قلب فرد حداقل برای ۲۰ دقیقه باید تا سطح ضربان قلب یک ورزشکار در حین ورزش افزایش پیدا کند.
 
 
مفهوم اروبیک برای اولین بار توسط یک پزشک آمریکایی به اسم کنت اچ. کوپر (Kenneth H. Cooper) معرفی شد و بعد از انتشار کتاب های وی (Aerobics in 1968 and The Aerobics Way in 1977) این مفهومی شهرت بیشتری پیدا کرد.
 
اروبیک 
اروبیک
سیستم کوپر از نمودار های نقطه ای استفاده کرده است تا ارزش اروبیکی ورزشهای مختلف را برای گروه های سنی نشان دهد.
 
همزمان با افزایش تدریجی کیفیت و کمیت ورزش توسط یک فرد، این فرد در سیستم نقطه ای می تواند به شرایط فیزیکی بهتری دست پیدا کند.
 
در دهه ۱۹۸۰ و درنتیجه نوارهای ویدئویی و برنامه های راهنمایی ورزشی جین فوندا و ریچارد سیمونز (Jane Fonda and Richard Simmons) محبوبیت اروبیک افزایش پیدا کرد.
 
 
 

برچسب ها : اروبیک,ورزش,ورزش اروبیک,

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ چهارشنبه 30 تير 1400 |
تعداد افرادی که همه روزه در گپ و گفت های روزمره، به سیگار کشیدن دعوت می شوند و یا در معرض دود دست دوم انواع مخدرها از جمله قلیان و سیگار قرار می گیرند، اصلا کم نیست.
 
بسیاری از افراد معتقدند با یک بار سیگار کشیدن اتفاقی نمی افتد اما با مرور زمان شاهد وابستگی جسمی و روانی آن ها به نیکوتین هستیم که تبعات جبران ناپدیری را به دنبال دارد.
 
ترک دخانیات و موادی مانند سیگار و قلیان آنقدر ها هم که فکر می کنید ساده نیست و امری زمان بر و پر مشقت است.
 
در صورتی که شما نیز در دسته ی مصرف کنندگان دخانیات قرار دارید و قصد دارید تا با ترک اعتیاد و مصرف آن به خودتان کمک کنید با ادامه ی مطلب همراه باشید.
 
آمار حیرت آور مرگ و میر ناشی از مصرف دخانیات!
بررسی های انجام شده، دخانیات را به عنوان مهم ترین عامل قابل پیشگیری مرگ و میر معرفی کرده اند.
 
بر اساس امارهای موجود، در قرن بیستم رقمی بیشتر ای یکصد میلیون نفر از مردم جهان به دلیل مصرف دخانیات جان خود را از دست داده اند و ادامه یافتن این روند می تواند منجربه مرگ بیش از یک میلیارد نفر از مردم در قرن بیست و یکم شود.
 
این رقم در مقایسه با سایر عوامل مرگ و میر غیر قابل کنترل مانند بلایای طبیعی کاملا وحشتناک و نیازمند اقدامات سلامت محور فوری است.
 
 
مشاورکو - ترک اعتیاد و مصرف مواد
مشاورکو – ترک اعتیاد و مصرف مواد
تاثیرات نیکوتین بر بدن را بیشتر بشناسید
مصرف نیکوتن و تنباکو منجر به بیماری های قلبی و سکته قلبی شده است و تعداد زیادی از مصرف کنندگان در اثر این بیماری ها جان خود را از دست داده اند.
مصرف کنندگان نیکوتین و دخانیات دو برابر بیشتر از مزدم عادی در معرض سکته های مغزی قرار دارند.
آسیب پرزهای ریه و ایجاد بیماری هایی مانند پرونشیت، از جمله عوارض مواد مخدر بر ریه هاست. همچنین آسیب به گلبول های سفید فاگوسیت می تواند منجر به آمفیزم نیز شود که در طی آن توانایی ریه برای جذب اکسیژن کاهش یافته و تنفس به شدت دشوار می شود.
کاهش قابل توجه اشتها، مشکلات چشایی، التهاب لثه و تخریب بافت های محافظ استخوانی، کرون و التهاب دیواره روده نیز از جمله اثرات مخدرها بر دستگاه گوارش است.
تاثیرات نیکوتین بر ۱۴ نوع سرطان از جمله سرطان ریه، معده، مثانه، خون، لوزالمعده، پستان، کبد و.. بررسی و تایید شده است.
تاثیرات مصرف دخانیات بر پوست نیز شامل پیری زودرس، چروکیدگی، از بین رفتن چربی زیر جلدی و بیرون زدگی کاسه ی چشم است که علاوه بر پوست از طریق شکننده شدن موها، ناخن ها و خاکستری شدن موها بخش های وسیع تری از بدن را درگیر می کند.
 
 
 

برچسب ها : ترک اعتیاد,درمان اعتیاد,مواد مخدر,

امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ چهارشنبه 30 تير 1400 |

 آموزش بیان صحیح احساسات کودک

 آموزش بیان صحیح احساسات به کودکان می تواند یکی از مهم ترین نکات مورد توجه در امر فرزند پروری باشد.
 
کودکانی که بیان صحیحی احساسات را می آموزند، خواهند توانست به درستی از آن به عنوان بخش مهمی از هوش هیجانی در روابط خود استفاده کنند و رابطه ای شفاف، روشن و صریح را شکل دهند.
 
در نقطه ی مقابل، ناتوانی کودک در بیان احساسات که از آن با عنوان ناگویی هیجانی نیز یاد می شود می تواند تبعات درون فردی و بین فردی زیادی را به دنبال داشته باشد.
 
کودکان ناتوان در بیان هیجاناتی مانند غم، خشم، شادی و ترس، ممکن است واکنش های نامناسبی را برای غلبه بر احساسات انتخاب کند که مشکلات رفتاری درون فردی و بین فردی را رقم می زند.
 
در این مطلب قصد داریم تا شما را با کاربردی ترین شیوه های آموزش بیان احساسات به کودکان آشنا کنیم تا بتوانید فرزندانی با هوش هیجانی بالا پرورش کنید و از منافع آن بهره مند شوید.
 
 آموزش بیان صحیح احساسات کودک
آموزش بیان صحیح احساسات کودک
پنج احساس اصلی را بشناسید.
غم، شادی، خشم، ترس و تعجب به عنوان پنج احساس اصلی انسان شناخته می شود.
 
احساسات فرعی دیگری از جمله حسادت، نفرت، چندش، شعف، عشق، رضایت، وحشت، تاسف و.. نیز وجود دارند که هر یک حالات خاصی را در انسان بر می انگیزد.
 
 
برای آموزش صحیح  احساسات به فرزندتان لازم است در گام اول آن ها را به خوبی بشناسید.
 
در صورتی که به عنوان یک والد در شناسایی صحیحی این احساسات با مشکل مواجه هستید، بهتر است در ابتدا به یادگیری احساسات بپردازید.
 
به عنوان مثال در صورتی که همسرتان پس از طی یک روز کاری سخت به خانه بر می گردد و شما نمی توایند با توجه به حالات چهره اش، متوجه احساس او شوید، مشخص است که در درک احساسات نیازمند تمرین هستید.
 
چگونه بیان احساسات را به کودکان آموزش دهیم؟
احساسات تان را درست و به جا بروز دهید.
واقعیت این است که فرزندتان بهترین بیننده و ضعیف ترین مفسر است.
 
او به شیوه ی ابراز احساسات شما توجه می کند و به الگو برداری کامل از آن می پردازد.
 
به عنوان مثال در صورتی که فرزندتان ببیند در هنگام عصبانیت فریاد می زنید، با صدای بلند حرف می زنید، سکوت می کنید، داخل اتاق تان می روید و چیزی نمی گویید و یا قهر می کنید، او نیز با شیوه ی ابراز خشم شما همانند سازی خواهد کرد.
 
 

برچسب ها : رفتار کودک,آموزش بیان صحیح احساسات کودک,آموزش کنترل خشم به کودک,

امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
ارسال شده توسط Dr. mohammadi در تاریخ چهارشنبه 30 تير 1400 |
عناوین آخرین مطالب ارسالی
همسر معتاد
اعتیاد زنان توانمندی های آن ها را افزایش می دهد
رفتار با کودک در سنین مختلف چگونه باید باشد؟
افزایش مسئولیت پذیری در کودکان با ترفندهای باورنکردنی متخصص کودک
آموزش دوستیابی در مدرسه | راهکارهایی عالی برای والدین و مربیان
نکات تربیتی فرزندان و آموزش والدین، نکات اصلی در پرورش کودکان
عفونت گوش در کودکان
نشانه های سلامت نوزاد | چگونه از سلامت نوزاد خود باخبر شویم؟
علت و درمان لجبازی کودکان
ترس از مدرسه را به اشتیاق از مدرسه تبدیل کنید
روش های معجزه آسا و کاربردی کنترل اضطراب
درمان شناختی رفتاری افسردگی
درمان شکست عشقی بدون رنج کشیدن
شکست عشقی
خانواده های ترکیبی یا خانواده ناتنی | پیشنهاد مشاور چیست؟
فرزندان ازدواج موقت | راه حل مشکل شناسنامه چیست؟
چک کردن گوشی همسر | گوشی همسرم را چک کنم یا نه؟
کوکائین – کریستالی عجیب – عوارض و فواید مصرف کُک
روش های حفظ سلامتی در طول زمستان
افراد تنبل به چه نحوی می توانند به یک وضعیت سلامتی بهتری دست پیدا کنند
صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 صفحه بعد